ICT plus
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

30/8/2019
Ολοι οι πληροφο(φ)ρικάριοι με τις γραβάτες τους ανεβαίνουν ΔΕΘ. Nova σώζει ΕΡΤ και "άστεγες" πλην Ιβάν, που ξεπουπουλιάστηκε. Ανοίγουμε τα νέα ΑϊΣη(x)Τήδικα τεφτέρια

.
Αυτή την εβδομάδα έχουμε ΔΕΘ. Το ξέρετε ήδη και γι΄αυτό σας βλέπω να ετοιμάζετε επειγόντως βαλίτσες  !  ΔΕΘ λοιπόν και με αμερικάνικο περίπτερο ψηφιακής τεχνολογίας, που θα επιθεωρήσει ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, [ Ολοι ετοιμά;ζονται να υποδεχθούν και να ξεναγήσουν τον Κυριάκο,   (τον Μητσοτάκη) ] με τιμώμενη χώρα την   Ινδία   και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. [  Μεγαλεία στην πόλη, μετά την σφαλιάρα που σβούριξαν στον δικεφάλο και ξεπουπούλιασαν σαν πουλάδα τον Ιβάν ] με τιμώμενο πρόσωπο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρα σας θέλω όλους κουστουμαρισμένους, στην πένα,
στο καντίνι και κυρίως  γ ρ α β α τ ω μ έ ν ο υ ς
 

Και το παράδειγμα θα το δώσει πρώτος από όλους ο Τάσος ο Τζήκας, που δεν ξέρει ποια γραβάτα να διαλέξει μετά από τέσσερα χρόνια «σύριζα στάηλ» και αγραβατωσιάς. Λοιπόν εμείς συνιστούμε [ πάντα ] να ξεκινήσετε από Hermes [ δείγματα άνω ] και να καταλήξετε [ αν δεν βρείτε τίποτα, αν και αδύνατον να μην βρείτε ] στον Παγώνη, αφού όμως περάσετε από Givenchy. Και μην μάθω ότι πήγε πληροφο(φ)ρικάριος αγραβάτωτος  !!! 
  Και μην διαλέξετε αυτές τις κλασσικούρες, αυτές τις μονόχρωμες, τις μπλε. Ετσι  ?  Σας έχουμε δείγματα για να αποφασίσετε και μην μοιάζετε σαν πρόεδροι Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας. Μην μας πάρουν για μπανάλ και παρακατιανούς ! Σας θέλω με τα μανικετόκουμπά σας, τα αρχικά σας στο υποκάμισο [ α π α ρ α ί τ η τ α ], το κλιπς στην γραβάτα, τον καλό και σφιχτό κόμπο [ μην χαλαρώνει τρεις πόντους και είστε σαν σε απαγχονισμό ], δερμάτινο [ ει δυνατόν ] λουράκι στο ρολόϊ και να είναι σε κλασικές γραμμές [ αποφύγετε τα ρολόγια . . . καταδύσεων ],  οι pochettes [ τα μαντηλάκια στην τσέπη του σακακιού ] δεν συνιστώνται σε αυτές τις περιστάσεις. Και φυσικά ασορτί χρώμα για ζώνη και παπούτσια, που αν είναι δίχρωμα [ παλιά καλή αστική συνήθεια ] το χρώμα της ζώνης πάει με την βάση του παπουτσιού. 

Και ξαναλέμε.  Στη ΔΕΘ όλοι   γ ρ α β α τ ω μ έ ν ο ι  . . .    

Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 


 K 
 α  λ  λ  λ  λ  ό  ό  ό  ό  ό           

 Φ 
 θ  ι   ν  
 ο  ο  π  ω  ω  ω   ω  ω  ρ  ρ  ο  ο  ο   ο    ο 

   κ 
 α  ι  


Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      


Κ 
 α  λ  λ  η  η  η  η           χ  ρ  ρ  ρ  ο  ο  ο  ν  ι   α 
 α  α  α  α 


Καιρό είχαμε να τα πούμε μπαγάσικα και δεν έχουμε ου και ολίγα να πούμε μυστικά αλλά και φανερά.

Την πιο ανεβασμένη ΔΕΘ της τελευταίας δεκαετίας θα ζήσουμε αυτές τις μέρες.
Για εμάς είναι πολύ δυσκολάκι να ανέβουμε λόγω πολλών υποχρεώσεων
με πρώτη από όλες  την τελική ευθεία του νέου ictplus.gr,  
την εκκίνηση της νέας χρονιάς με  το Top Level Meeting αρχές Οκτωβρίου, 
το 5ο ICT Security World 
και φυσικά το  21o Greek ICT Forum..

Και πώς να μην είναι ανεβασμένη η φετινή ΔΕΘ, αφού ο Κυριάκος [ Ο Μητσοτάκης ] θα ανέβει Σαλονίκη με άρση των Capital controls, αναπτυξιακό νόμο, νέες φορολογικές ελαφρύνσεις και ρυθμίσεις, επιτόκιο δεκαετών κάτω του 1,8% [ 1,73% για την ακρίβεια ήταν την Πέμπτη ] και σειρά πλείστων μέτρων που ο κόσμος θα προστρέξει να ακούσει [ και να χειροκροτήσει ]. Και βεβαίως οικτίρω τον Αλέξη που την μεθεπόμενη εβδομάδα θα υποχρεωθεί να κάνει το κόκκινο [ του Ολυμπιακού ] μαύρο [ του Σαββίδη ] για να δικαιολογήσει το «καμ μπακ ψηφοφόροι»  κατά το "γκόου μπακ", αλλά δεν μου φαίνεται ότι πολυνοιάζεται. Εχει τέσσερα χρόνια μπροστά του. [ Ετσι νομίζει ]

Και πάμε να πιάσουμε ένα ένα τα σημερινά μας θέματα, [ παρεμπιμπτόντως σήμερα δίνει συνέντευξη τύπου ο Κυριάκος Πιερρακάκης ] γιατί είναι πάααρα πολλλλά, τα οποία είναι κυρίως τηλεοπτικά και ποδοσφαιρικά, καθώς για εμάς έκλεισε το θέμα τηλεοπτικά δικαιώματα [ ακριβώς, μα ακριβώς, όπως το είχαμε εκτιμήσει και προβλέψει ] και πέραν τούτου απλώς θα παρακολουθούμε την πορεία τους ενός, του μεγάλου και του μοναχικού Ολυμπιακού προς το Πρωτάθλημα, γιατί αν υπάρχει κανείς που νομίζει ότι ο Ιβάν έχει ελπίδες για φέτος για πρωτάθλημα να μας το πει για να του δινουμε πεντάευρα να βλέπει τους αγώνες του  (μ)πάοκ , αλλά σε γραμμή ADSL.

 God save the Queen. Forthnet save the ERT
Οποιος παρακολούθησε το κατακαλόκαιρο [ εμείς προφανώς ] τις «καρπαζιές» που παίχθηκαν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο μεταξύ ΕΡΤ [ τον Δρόσο τον έβαλαν στην μπάντα και φαίνεται ότι του έδωσαν και άφεση αμαρτιών ], «Συνεταιρισμού» Σούπερ Λήγκας, [ ο Θεός να την κάνει . . . συνεταιρισμό ], του τιτανοτεράστιου (μ)ΠΑΟΚ και «φωστήρων» του Ιβάν, «διατεταγμένων» αθλητικών μέσων ενημέρωσης και στο βάθος πήρε η μπάλα και την Forthnet και την Nova [ Όχι που δεν θα τις έπαιρνε ]. Οσοι μας παρακολούθησαν και φυσικά μας παρακολουθούν γνωρίζουν ότι είμασταν [ πάρα πολύ καιρό πριν τις εκλογές ] αναφανδόν κατά της συμμετοχής και ανάμειξης της ΕΡΤ στα δικαιώματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου [ και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε ], κάτι που αποδείχθηκε σωστό από το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που παρουσίασε ο Πέτσας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ότι μειώσανε το τίμημα της συμμετοχής της ΕΡΤ [ Δηλαδή εμείς τώρα πρέπει να είμαστε και υποχρεωμένοι ως χρηματοδότες της ΕΡΤ ? ], αλλά δεν είπε πως αυτό έγινε, καθώς η Nova έσωσε την κατάσταση, που πήρε τις «άστεγες» ομάδες, που δεν έβγαλαν «κιχ» καθώς πήραν μπικικίνια και είπαν και ευχαριστώ. Και βέβαια ή ΕΡΤ έμεινε με Λαμία, Παναιτωλικό, Ξάνθη και Ατρόμητο [ και πολύ της πάει ] για να τις αφήσει και αυτές του χρόνου, όπως σας είχαμε πει εδώ και μήνες. Ετσι και με αυτόν το τρόπο, «μειώθηκαν» τα 60 και βάλε μύρια των υποχρεώσεων της ΕΡΤ, που κληρονομήσαμε [ ως συνδρομητές ΕΡΤ και αγρίως φορολογούμενοι ] από την πολιτική του γαλαντόμου [ πάντα με τα λεφτά των φορολογουμένων ] Νίκου Παπά, που μοίραζε τα μύρια λες και ήταν μαρουλόφυλλα. Και φυσικά οι «φωστήρες» του Ιβάν Σαββίδη έμειναν με τα δικαιώματα του Παπά στο χέρι και προσπαθούν να μας πείσουν [ μετά τον οριστικό αποκλεισμό της ομάδας τους από την Ευρώπη ] ότι το εγχείρημα της οπαδικής πλατφόρμας [ του PAOKTV ] είναι άκρως επιτυχής και θα βγάλουν από εκεί τα μύρια που δεν θα πάρουν [ ευτυχώς για τους φορολογούμενους ] από την ΕΡΤ. Τρομάαααρα τους. Λοιπόν !

 Nova εις τον αφρόν της  [ τηλεπικοινωνιακής ] θάλασσας
Και τάφερε έτσι συγκυρία που η Nova βγήκε στον αφρό, από εκεί που την είχαν καταδικασμένη τα «ξουράφια» του αθλητικού, μηντιακού, [ και φυσικά ] τηλεπικοινωνιακού ρεπορτάζ, που ακόμη το φυσάνε και που να κρυώσει, η Κάντζα βγήκε απολύτως και αντικειμενικώς κερδισμένη. Δεν είναι και λίγο από εκεί που την είχαν προγραμμένη [ και δεν ήταν και λίγοι ] η Forthnet– Nova να είναι «σωτήρας» της ΕΡΤ [ και της Κυβέρνησης ] σε μία υπόθεση που είχε γίνει τουρλουμπούκι και εξελισσόταν σε ωρολογιακή βόμβα, καθώς τα γαλάζια συντρόφια [ όπως σας έχουμε επισημάνει ] δεν ρωτάνε, θεωρώντας ότι τα ξέρουν όλα και όπως προφανώς αποδεικνύεται και που, και πως και ποιοι να τα ξέρουν όλα ?

Και μπαίνοντας στο Φθινόπωρο του 2019 [ λιγότερο από τέσσερις μήνες πριν το 2020 ] να τονίσουμε και να θυμίσουμε στους τηλεκωμικούς σεναριολόγους ότι η Forthnet  και δεν εξαγοράστηκε και μπήκε στην κινητή και ξαναπήρε τον «αφρό» του πρωταθλήματος και αναδιάρθρωσε το εμπορικό δίκτυό της και είναι παρούσα στις νέες υπηρεσίες. Όμως κατά τα άλλα για τους τηλεκωμικούς σεναριολόγους . . . «δεν πάει καλά» και έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα [ κανείς δεν αμφισβητεί τον υψηλό αλλά εξυπηρετούμενο δανεισμό της ] αλλά κατά τα άλλα  κάνει και συμβάσεις μυρίων με τις ομάδες της Σούπερ Λήγκας και φυσικά θα είναι παρούσα αρχές του 2020 στην κινητή τηλεφωνία, καθώς οι τεχνικές προετοιμασίες ξεκίνησαν.

Δείτε  ΕΔΩ  πως είδαν οι typologies το σχετικό θέμα. Αλλού είναι τα προβλήματα της δημόσιας τηλεόρασης. Οχι στο ποδόσφαιρο  
Σοβαρές ανάγκες παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος εμφανίζει η ΕΡΤ, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Grant Thorton. Είναι η «αχίλλειος πτέρνα της», καθώς μέχρι σήμερα, από το 2009 ως το 2019, κατόρθωσε να γυρίσει και να μεταδώσει μόλις μία σειρά, το «Η ζωή εν τάφω» του Τάσου Ψαρρά, βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Στρατή Μυριβήλη. Ο απολογισμός είναι φτωχός και ο προϋπολογισμός φτωχότερος. Το αίτημα της [ πάλαι ποτέ ] Διοίκησης Γιάννη Δρόσου για έγκριση ποσού 7 εκατ. ευρώ δεν έγινε δεκτό από το υπουργείο Οικονομικών, στο τέλος της θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης.  Η ΕΡΤ κινδυνεύει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς πρόγραμμα, αφού όλο το βάρος έπεσε στα συμβόλαια των ομάδων. Πρακτικά σημαίνει πως η ΕΡΤ μπορεί να μείνει χωρίς πρόγραμμα αν δεν τροποποιηθεί ο προϋπολογισμός του 2019 και το νέο ΔΣ που θα προκύψει δεν αλλάξει τα δεδομένα για το 2020. Μετά τη σταδιακή απεμπλοκή της ΕΡΤ από τα αθλητικά το 2021, σύμφωνα με την έρευνα της Grant Thorton, [ μην πείτε ότι δεν σας το είχαμε πει εδώ και μήνες ] προβλέπεται ποσό 12 μυρίων ευρώ, το οποίο παραμένει σταθερό για το 2022 και αυξάνεται στα 14 μύρια ευρώ το 2023. Σημειωτέον ότι το ποσό αυτό δαπανάται από έναν ιδιωτικό σταθμό μόνο για την παραγωγή reality προγραμμάτων.


 Κερδισμένες και η Nova και η CosmoteTV προς επίρρωσιν των πάντων όλων  
Η πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Champions League συνιστά μια θετική εξέλιξη και για την Cosmote TV, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον [ ακόμη και με μία ομάδα ] θα δικαιώσει την επένδυση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική οργάνωση και θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη από την συμμετοχή της δημοφιλέστερης ελληνικής ομάδας [ Για τον Ολυμπιακό λέμε. Ετσι? ], τουλάχιστον στον πρώτο γύρο των ομίλων και συνεπώς μπορεί να διεκδικήσει και νέους συνδρομητές, όπως και η Nova, καθώς το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο φαίνεται ότι αναθερμαίνεται, όπως λένε και οι ιδιοκτήτες των καφετεριών που δείχνουν τους αγώνες.


 Και κάτι για το VAR και την Nova
"Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή", σχολιάζουν στελέχη της Nova, τα δημοσιεύματα  που την συσχετίζουν με την λειτουργία του νεοεισαχθέντος θεσμού του Video Assistant Referee (VAR). [ Ξέρετε αυτό που ακυρώνει γκολ του Ολυμπιακού ως οφσάιντ ]. Η Nova, είτε ως τηλεοπτικός μεταδότης, είτε ως παραγωγός των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παράγει το τηλεοπτικό σήμα σύμφωνα με τις πλέον εξελιγμένες διεθνείς τεχνικές προδιαγραφές για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου. Για την λειτουργία του VAR και σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεσμικών οργάνων της διαιτησίας (FIFA/ΕΠΟ), το τηλεοπτικό σήμα, από όλες τις κάμερες, μεταδίδεται χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία από τη Nova στο ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο του VAR. Επιπλέον στην διάθεση της ομάδας του VAR βρίσκεται και η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όπως την βλέπουν όλοι οι τηλεθεατές. Στο σημείο στο οποίο τελειώνει και η εμπλοκή της Nova. Η επιλογή και η αξιοποίηση των τηλεοπτικών εικόνων από όλες τις κάμερες για καταλογισμό οποιαδήποτε πιθανής παράβασης [ off side , πέναλτυ, κ.λπ ]  αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των αρμοδίων της διαιτησίας, χωρίς οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ της ομάδας του VAR και της ομάδας παραγωγής της Nova. Αλήθεια και μπάη δε γουέη, όσοι αναρωτιούνται "Πως πάει αυτό τα «εργάκι» των 15 μυρίων, που κατακυρώθηκε επί ημερών Παπά", θα το ψάξουμε στο υπουργικό κτήριο της οδού Πάντου, δεξιά όπως την ανεβαίνεις από την Πάντειο, όπως θα ψάξουμε να δούμε πως πηγαίνει και το "Σύζευξις", που ευτυχώς υπόγραψαν  Παπάς και Ξενογιαννακοπούλου παραμονές του εκλογών.


 Οι ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών σταθμών ζητάνε αποζημιώσεις από το πουθενά. Ωέο ! ! ! 
Μας τρέλαναν οι ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών μετά την πρόσφατη πυρκαγιά στον Υμηττό της 12ης Αυγούστου. Προσπαθούν να αποσπάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τεράστιες αποζημιώσεις από την Περιφέρεια Αττικής  έχοντας αρχικά προσεγγίσει την απελθούσα Περιφερειάρχη  Ρένα Δούρου, για εικονικές ζημιές σε παροπλισμένο και παρψχημένοεξοπλισμό. Ο εξοπλισμός αυτός ακόμα και αν υπήρχε θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί σύμφωνα με τις έγκαιρες οδηγίες της ΕΕΤΤ [ που είναι οι τηλεκωμικοί σεναριολόγοι να επικρίνουν το Προεδρείο? ] όπως για π.χ για αναλογικούς τηλεοπτικούς πομπούς, η παροπλισμένους ραδιοφωνικούς πομπούς με λυχνίες. Όταν ασχοληθεί εισαγγελέας με τις τεράστιες ευθύνες για τις παραλήψεις και τις παρανομίες των ιδιοκτητών που σχετίζονται με την καταστροφή των εγκαταστάσεων από απουσία μέτρων πυροπροστασίας, για τις οποίες δεν έγινε έλεγχος ακόμη από την ΕΕΤΤ, να δούμε αν συνεχίσουν να ζητάνε αποζημιώσεις. Χαρακτηριστικά να ξέρετε ότι δεν υπήρχε κάλυψη των επίγειων καλωδίων παροχής ρεύματος  με μεταλλικούς σωλήνες όπως επιβάλλεται από τους κανονισμούς περί ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Δεν έχει γίνει δήλωση χρήσης ηλεκτρογεννητριών στην ΔΕΗ και στο Υπουργείο Βιομηχανίας όπως επιβάλλεται από τον νόμο. Πολλοί ιδιοκτήτες χρησιμοποιούσαν . . . πλαστικές δεξαμενές πετρελαίου σε εξωτερικό χώρο, οι οποίες προκάλεσαν άμεση επέκταση της πυρκαγιάς, όταν αναφλέγησαν. Και για να ξέρουν οι τηλεκωμικοί σεναριογράφοι για τις αποζημιώσεις είναι απαραίτητη πλέον η γνωμάτευση της ΕΕΤΤ ότι ο εξοπλισμός που καταστράφηκε ήταν σε χρήση και όχι παροπλισμένος, με προσκόμιση των τιμολογίων αγοράς του εξοπλισμού και εμφάνιση αυτού στην λίστα παγίων.


 Δομικές αλλαγές προωθούνται στον χώρο της τηλεόρασης και των υπηρεσιών ψηφιακών επικοινωνιών

Η σύγκλιση των τεχνολογιών και η έκρηξη της απήχησης του Netflix αναγκάζει τις εταιρείες να πρέπει να επενδύσουν ταυτόχρονα στην ελεύθερη τηλεόραση, στη συνδρομητική και στις over the top υπηρεσίες. Σε αυτό το πεδίο θα γίνει η επόμενη αναμέτρηση και στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως η ΕΙΤΗΣΕΕ εδώ και δύο χρόνια εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει έναν κοινό φορέα συνδρομητικών υπηρεσιών μέσω Internet, κατά το πρότυπο του Netflix. Να μην ξεχάσετε ότι η Cosmote TV παρουσιάζει τη νέα over the top πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο με σκοπό να προσεγγίσει και νέους συνδρομητές που δεν θα βρίσκονται στο δίκτυό της. Η νέα πλατφόρμα βασίζεται στην Android TV [ λύση της Comcast ] και η Cosmote είναι η πρώτη εταιρεία του Ομίλου Deutsche Telekom που θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη λύση. Επίσης εντυπωσιακή ήταν και η διαφήμιση της WIND [ έτρεξε στο "Βήμα" ],  που παρουσίασε την νέα υπηρεσία ΟΝΕ.


  «Ορέστη απ΄την Σπάρτη. Μαρία απ’ τον Βόλο» που είστε?
Το πολιτικό παιχνίδι πίσω από την ΕΡΤ 
Θυμηθήκαμε τον στίχο του τραγουδιού από το «Μεγάλο μας Τσίρκο» [ πάντα σημειολογικός αυτός  ο τίτλος ] από την φαβούρα που ξεσήκωναν οι «53» του Τσακαλώτου για την ΕΡΤκαι τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα. Παραχωρηθήκαν δύο «βαρυσήμαντες» συνεντεύξεις εκπροσώπων της περσινής πρωταθλήτριας θεσσαλονικιώτικης ομάδας στα ΜΜΕ καταγγέλοντας «σημεία και τέρατα στην ΕΡΤ». Τώρα ? Η σιωπή των «53» είναι προφανής και «θορυβώδης», καθώς διαψεύστηκαν οι πάντες όλοι [ πλην ημών των ιδίων ] που ήθελαν να μην ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Στο παράλογο σκηνικό που μετά τις εκλογές της 9ης Ιουλίου, στήθηκε ένα άλλο …παιχνίδι. Η κυβέρνηση της ΝΔ ήθελε να δείξει πως οι συμφωνίες της ΕΡΤ, της εποχής ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρογκες, αλλά δυστυχώς μπήκε στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων [ με τον … Μάκη Γκαγκάτση. Για όνομα !!! ] και προφανώς ο έλεγχος χάθηκε. Το αίτημα της ΕΡΤ να βρεθεί λύση για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ευτυχώς και δεν υπογράφηκε σύμβαση μετά από απόφαση Μητσοτάκη, περιέπλεξε την κατάσταση, αλλά την «έλυσαν», όπως την έλυσαν,  οι . . . «φωστήρες» με την οπαδική πλατφόρμα, που «ξεπλυνε» την ΕΡΤ και μπήκε στη μέση και η Nova που έδωσε λύση, αποκτώντας τα δικαιώματα του Άρη και ΟΦΗ και το Πρωτάθλημα ξεκίνησε κανονικά και τα συντρόφια οι συριζαίοι πήγαν στα αποδυτήρια με τους παοκτζήδες και τον Ιβάν, που έχουν φρυάξει ακούγοντας τους μετρητές χαρτονομισμάτων στον Ολυμπιακό να έχουν πάρει φωτιά μετρώντας τα 30 και βάλε μύρια από την προκρισή στους Ομίλους του ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών σαλονιών.

Τώρα για τα ΑϊΣη(χ)Τήδικα τεφτέρια . . . 
Ανοιξαν και αντέστε να κλείσουν.

 


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 230 επόμενη > τελευταία >>