ICT plus
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

21/5/2007
To βραβείο Reddot Product Design στην Asus

Η ASUS παρουσίασε ένα νέο λεπτό μοντέλο, την LCD οθόνη LS201 20 - για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μοντέρνων χρηστών 3C. Η πρωτοποριακή αυτή LCD οθόνη διαθέτει πλαίσιο σε μαύρο χρώμα (όμοιο με αυτό των πιάνων), διακριτικές λεπτομέρειες αλουμινίου, μια μοναδική βάση με φωτισμό LED και μια γυάλινη επιφάνεια κοπής διαμαντιού και ανθεκτικότητας 9H για προστασία από τυχόν φθορές και ρύπανση. Επίσης προσφέρει ευρυγώνια θέαση, ενώ ενσω΅ατώνει το ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) 2000:1 και την αποκλειστική τεχνολογία Splendid Video Intelligence Technology της ASUS. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να προσφέρουν μια αισθητικά λεπτή και κομψή οθόνη, η οποία αποπνέει πολυτέλεια και εκλεπτυσμό.

LS201: Νικητής του βραβείου «Product Design Award» της RedDot για το 2007
Το πάνελ της LS201 έχει το μισό πάχος από τις συνηθισμένες οθόνες LCD, επιδεικνύοντας αισθητικά ένα λεπτό στυλ - συμπληρώνοντας το απλό και καθαρών γραμμών σχέδιο με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Με ένα απλό πάτημα του πλαϊνού κουμπιού, η LS201 μπορεί να αποδώσει την αισθητική του χώρου από διαφορετικές οπτικές γωνίες καθώς ρυθμίζετε προκειμένου να εφαρμόζει λειτουργίες VESA για ανάρτηση στον τοίχο με τον ειδικό μετατροπέα. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ο μοναδικός φωτισμός "Light-in-Motion" LED στη βάση δημιουργεί ηρεμία και μια ξεχωριστή αίσθηση στην ατμόσφαιρα. Ένα απαλό μπλε φως ενεργοποιείται κατά τη λειτουργία της, ενώ μια πορτοκαλί λάμψη υποδεικνύει ότι βρίσκεται σε κατάσταση standby. Με αυτές τις καινοτομίες, η LS201της ASUS ξεχωρίζει ως σύμβολο στυλ και κομψότητας στην επιφάνεια του γραφείου και κερδίζει επάξια το βραβείο σχεδιασμού προϊόντος της RedDot για το 2007 σε επίπεδο καινοτομίας, λειτουργικότητας και ποιότητας προϊόντος.

Επιφάνεια αντοχής 9H για προστασία της οθόνης
Η LS201 υιοθετεί ειδικά μια προστατευτική επιφάνεια με χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας 9Η, για προστασία της οθόνης από φθορές και ρύπανση. Το μη - ανακλαστικό επίθεμα του γυαλιού επιτρέπει ασυναγώνιστη εκπομπή του φωτός (πάνω από 96%, δηλαδή 11% περισσότερο από τα συνηθισμένα γυαλιά) και μη - ανακλαστικές ικανότητες (ανάκλαση χαμηλότερη του 2%) για να προσφέρει καθαρές εικόνες χωρίς διαστρέβλωση. Η ενσωματωμένη αυτή τεχνολογία είναι ιδανική για δημόσιες παρουσιάσεις και χρήση από παιδιά χωρίς την τοποθέτηση πρόσθετου προστατευτικού φίλτρου. Επιπλέον, ο καθαρισμός της οθόνης γίνεται εύκολα με το συνοδευτικό καθαριστικό πανί.

Η Ποιοτική Λειτουργικότητα Παρέχει μια Οπτική Πανδαισία
Η LS201 ενσωματώνει υψηλή ανάλυση 1400x1050 SXGA+, χρόνο απόκρισης 5 ms και διπλές εισόδους βίντεο (DVI-D και D-sub) για να προσφέρει καθαρή και ομαλή ποιότητα εικόνας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) παρέχει υψηλή αναλογία αντίθεσης 2000:1, προσαρμόζοντας δυναμικά την αντίθεση μεταξύ του λευκού και του μαύρου - δημιουργώντας πιο καθαρές και στερεοσκοπικές εικόνες, ειδικά κατά τη διάρκεια προβολής βίντεο και ταινιών.

Τεχνολογία Splendid Video Intelligence Technology
Η τεχνολογία Splendid Video Intelligence, η οποία υπάρχει αποκλειστικά στις λύσεις της ASUS, εντοπίζει την ενεργοποίηση και χρήση εφαρμογών βίντεο και βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα της εικόνας για τα καλύτερα δυνατά οπτικά αποτελέσματα. Πέραν των πέντε επιλογών προβολής (Standard, Game, Theater, Scenery και Night), η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει επιπλέον την επιλογή τριών skin tone χαρακτηριστικών για εικόνα υψηλής ποιότητας σε διαφορετικές εφαρμογές βίντεο. Η παρακολούθηση βίντεο σε υπολογιστές και οθόνες LCD είναι πλέον εξίσου καλή με αυτή των καλύτερων τηλεοράσεων, ειδικά με την μεγάλη οθόνη της ASUS, την LS201.

Χαρακτηριστικά:

- Οθόνη 20" TFT-LCD
- Ανάλυση: 1400x1050 SXGA+
- Φωτεινότητα 300nits
- ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) 2000:1
- 16.7 εκατομμύρια χρώματα
- 170°(H)/160°(V) ευρείες γωνίες θέασης
- 9H ανθεκτική γυάλινη επιφάνεια προστασίας (>96% εκπομπή φωτός)
- Splendid Video Intelligence Technology
- 5 προκαθορισμένες επιλογές βίντεο και 3 skin tone επιλογές
- Υποστήριξη εισόδων DVI-D και D-SUB
- 3ετης εγγύηση συστήματος και οθόνης

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 620 επόμενη > τελευταία >>