ICT plus
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

24/4/2019
Συνελόντι ειπείν φτάσαμε στο τέλος του πρώτο τετραμήνου ενός έτους που θα χαρακτηριστεί από καταλυτικές, βαραθρώδεις και τεκτονικές αλλαγές στη χώρα αλλά και για τους ΑϊΣη(x)Τήριδες, που παρακολουθούν ενεοί και κεχηνότες


Παραλάβαμε το ανωτέρω «φασκιωμένο» πασχαλινό τσουρεκάκι, εκ Θεσσαλονίκης προερχόμενος παρακαλώ και άρα εξαιρετικά γευστικό, αν και δεν το δοκιμάσαμε ακόμη και θανατερά μυρωδάτο. Το «φασκιωμένο» είναι η πασχαλινή ιδέα της Wind για τις πασχαλινές ευχές. Μας άρεσε ιδιαίτερα και κυρίως γιατί οι δημιουργοί του έχουν ευγενείς σκοπούς και ενισχύουν το Δημοτικό Βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης και τα Παιδικά Χωριά SOS.

Παπα-γαλ(λ)ιάρηδές μου, βαίνοντας προς το Πάσχα, την Πρωτομαγιά, το κλείσιμο του πρώτου τετραμήνου του 2019 και μετά ένα μήνα στις τριπλές εκλογές, οφείλουμε να πούμε επίσης ότι ολοκληρώνεται και η υλοποίηση της Ψηφιακής Στρατηγικής του «ΨΗΠΤΕ», καθώς ο Νίκος Παππάς θεώρησε καλό [και σωστά πολιτικά] να βγάλει στον αέρα τα πάντα όλα που έχει στο «παλμαρέ» του [εκ του γαλλικού palmarès, που μεταφέρεται ως κατάλογος στα καθ΄ημάς], γιατί δεν είναι σωστό να «σου μείνουν στο ράφι» έργα και χρηματοδοτήσεις αν ο Αλέξης προκηρύξει εκλογές το καλοκαίρι, αλλά και να μην τα κάνει καλοκαίρι ο Νίκος ο Παππάς «καθαρίζει» έτσι με την αγορά.


Εμείς από την πλευρά μας αναχωρούμε εντός ολίγων ωρών για τις σχολικές πασχαλινές διακοπές μας, έχοντας εκπληρώσει εις το ακέραιον και με το παραπάνω τις συμβατικές και ασύμβατες υποχρεώσεις μας για την έγκαιρη και έγκυρη καθημερινή ενημέρωσή σας σε όλα τα καίρια, ζωτικά και μη θέματα της πιάτσας των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, άτινα [«άτινα», πόσο μου αρέσει να μπερδεύω τα συντρόφια και ειδικά εκείνα που λένε και γράφουν του «Διευθύνων Σύμβουλου». Πεθαίιιινω να τα μπερδεύω] σας προβλημάτισαν για την επίδραση, την επιρροή και κυρίως την προέλευσή τους. 


Δεν θα αναφερθώ σε κάθε ένα από αυτά, καθώς όταν θα επιστρέψω θα τα επαναφέρουμε μαζί με τα πλείστα και όσα δημιουργούνται. Αυτό που θα τονίσω είναι ότι μετά το Πάσχα και με το που θα ξεκινήσουμε το επόμενο τρίμηνο, μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, θα έχουμε διασφαλίσει μία μοναδική αποκλειστικότητα, η οποία θα συζητείται για πολύ στην πιάτσα των τηλεπικοινωνιών.

Επίσης από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε το νέο ICT
plus.gr και το εφοδιάσαμε με μοναδικές τεχνικές και εικαστικές δυνατότητες, το οποίο θα δουν επιλεγμένοι αναγνώστες μας για την κριτική τους, πριν βγει στον διαδικτυακό αέρα. Φυσικά σας ευχαριστούμε για την πρωτιά που συνεχίζεται να δίνετε στο ICTplus.gr, καθώς το αναδεικνύεται για πολλά πολλά χρόνια στην πρώτη θέση των Β2Β sites σύμφωνα με το alexa.
com.


Και φυσικά προετοιμάζουμε πυρετωδώς, αμέσως μετά της δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές το 4ο διήμερο Συνέδριο - Εκθεση "Smart Cities - Digital Citizens" στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 

Συνελόντι ειπείν ολοκληρώνουμε το πρώτο τετράμηνο του 2019 με τις ευχές μας για καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, αγωνιστική και διεκδικητική Πρωτομαγία και ραντεβού στις αρχές του Μάη.


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 219 επόμενη > τελευταία >>