ICT plus
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΕΡΓΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

16/4/2019
Ο Δήμαρχος Αλίμου Γιώργος Κονδύλης υπέγραψε την ανάθεση του οδοφωτισμού της πόλης μέσω LED. Το έργο, 3 εκατ. ευρώ, ανέλαβε η Άκτωρ Facility Management

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και ο Γιάννης Αναστασιάδης [αριστερά], εκπρόσωπος της Ένωσης των εταιρειών “Energy Plus – ΑΚΤΩΡ Facility Management”.


Στην υπογραφή σύμβασης για την οδοφωτισμού «Ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού του Δήμου Αλίμου» προχώρησαν ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και ο εκπρόσωπος της Ένωσης των εταιρειών «Energy Plus – Άκτωρ Facility Management (Άκτωρ FM)», Γιάννης Αναστασιάδης. Πρόκειται για ένα καίριο έργο υποδομής για το δήμο Αλίμου συνολικού προϋπολογισμού 3,085 εκατ. ευρώ, που έχει ως στόχο τη δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας του δικτύου οδοφωτισμού με την εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα την αναβάθμιση της ποιότητας του δημοτικού οδοφωτισμού με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας LED. Στο πλαίσιο της σύμβασης, η εργολήπτρια κοινοπραξία αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, να τοποθετήσει 3.980 νέα φωτιστικά σώματα, 2.378 λαμπτήρες και 13 προβολείς φωτισμού τύπου LED, προσαρμόζοντας το δημοτικό δίκτυο του Αλίμου στα διεθνή πρότυπα οδοφωτισμού και βελτιώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου, καθώς και την ασφάλεια των πολιτών.

Η αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με φωτιστικά σώματα LED νέας γενιάς, που είναι οικολογικά, οικονομικά και παράγουν καθαρό λευκό φως, αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της διοίκησης του Γιώργου Κονδύλη. Το έργο ξεκινάει μέσα στην  εβδομάδα, έπειτα από 3 χρόνια διαμάχης με την αντιπολίτευση, διαδικασιών και εγκρίσεων (ΚΑΠΕ, ΤΠΔ, δημόσιος διεθνής διαγωνισμός κ.λπ.) και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Οπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γιώργος Κονδύλης το έργο καθυστέρησε αρκετά εξαιτίας του λυσσαλέου πολέμου που δέχτηκε από μερίδα της αντιπολίτευσης:
"Με διαρκείς ενστάσεις τους και δήθεν "καταγγελίες" σε κάθε φορέα. από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μέχρι το Ελεγκτικό Συνέδριο, με λεκτικές επιθέσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, με συκοφαντικά δημοσιεύματα που ξεπέρασαν κάθε όριο, ορισμένοι από την αντιπολίτευση επιχείρησαν με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να σταματήσουν ή έστω να καθυστερήσουν, το μεγάλο αυτό έργο για να υλοποιηθεί μετά τις εκλογές. Όλες τους οι ενστάσεις απορρίφθηκαν από όλες τις αρμόδιες Αρχές, το έργο ξεκινάει κανονικά και όσοι προσπάθησαν να βλάψουν τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή πλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην Ποινική Δικαιοσύνη. Ηήδη έχουμε υποβάλλει μηνύσεις για όλη την λάσπη που δεχτήκαμε και τα ψέμματα εις βάρος μας".

ΕΔΩ η απόφαση του Ελεγτικού Συνεδρίου,που αναρτήθηκε στο notia.gr
και
ΕΔΩ  δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη σε αντιδράσεις της αντιπολίτευσης του δήμου Αλίμου

Η Άκτωρ FM, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ελλάκτωρ στον τομέα της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, κατέχει σημαντική εξειδίκευση στη Διαχείριση Ενέργειας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας και πρωτοποριακές τεχνικές λύσεις υψηλής απόδοσης. Η εταιρεία έχει αναπτύξει σημαντική εμπειρία και τεχνολογία αιχμής σε ό,τι αφορά στις εφαρμογές LED, ενώ πρόσφατα ανέλαβε και ολοκλήρωσε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού και του φωτισμού των δημοτικών κτιρίων στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, με συνολικό προϋπολογισμό 2,4 εκατ. ευρώ.


 

ΑΡΧΕΙΟ - ΕΡΓΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 129 επόμενη > τελευταία >>