ICT plus
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

13/2/2019
Ο Γιάννης Μπρατάκος Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ

Ο Γιάννης Μπρατάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της DD SYNERGY και αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου Αθηνών, εξελέγη Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Μπρατάκος είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Πληροφορικής DD SYNERGY από το 1999. Δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και ειδικά στις υπηρεσίες για το λογισμικό SAP από το 1995 ως Σύμβουλος Πληροφορικής στην εταιρία SAP Hellas. To 1997 εργάσθηκε για τη νορβηγική εταιρία Hydro στα κεντρικά γραφεία της στις Βρυξέλλες. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας "Γρηγόρης Μικρογεύματα" και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Συμβούλων Cape Consulting.

Η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ
Η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων συζητά, αξιολογεί, επεξεργάζεται προτάσεις και θέσεις, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Αναπτύσσει κοινωνική και πολιτική συμμαχία και συνεργάζεται με τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Επιτελεί κομματική λειτουργία η οποία δημιουργεί προστιθέμενη αξία στον πολίτη και στην κοινωνία, με διαρκή και αμφίδρομη επικοινωνία με τις παραγωγικές τάξεις και με συμμετοχή στο συντονισμό και στη διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας, ώστε η χειμαζόμενη επιχειρηματικότητα να βγει το ταχύτερο από την ύφεση. Συμμετέχει στην Ένωση ΜΜΕ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και έχει συνεχή παρουσία στις εκδηλώσεις των φορέων της Αγοράς και των παραγωγικών τομέων ευρύτερα, σε κλαδικό και περιφερειακό επίπεδο. Η Γραμματεία θεωρεί τους επαγγελματίες ως κρίσιμους παράγοντες στήριξης και αύξησης του εθνικού εισοδήματος και ως τέτοιους τους αντιμετωπίζει.

Μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών (ΔΑΚ-ΜΜΕ) και άλλων φίλα προσκείμενων εκλεγμένων, παρακολουθεί τις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, των επιμέρους Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων κλπ και αγωνίζεται για την εξασφάλιση της δίκαιης μεταχείρισης που δικαιούται ο μικρομεσαίος, ιδίως επιχειρηματίας. Υποστηρίζει όλους τους τομείς κοινοβουλευτικού έργου που σχετίζονται με το πεδίο ενδιαφέροντός της και πιστεύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη, οικονομική πρόοδος και κοινωνική συνοχή χωρίς βιώσιμες και ανταγωνιστικές ΜΜΕ.

Σύντομο Βιόγραφικο του Γιάννη Μπρατάκου
Σπούδασε Παραγωγή & Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science. Εργάζεται ως  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Πληροφορικής DD SYNERGY στην οποία είναι ιδρυτικό μέλος.

Από το 2006 εκλέγεται συνεχώς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Είναι Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ υπεύθυνος για θέματα καινοτομίας, νέων τεχνολογιών, νεοφυών επιχειρήσεων, επενδύσεων και γενικά το οικοσύστημα ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Εταιρίας Ανάπτυξης & Προόδου (ΕΤΑΠ) του ΕΒΕΑ, διετέλεσε μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων για την επίτευξη των στόχων της αναθεωρημένης Στρατηγικής της Λισσαβόνας και εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Επιτροπή Πληροφορικής & Επικοινωνίας Νέων Τεχνολογιών της EUROCOMMERCE. Επίσης, υπήρξε εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2007-2013 καθώς και εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ σε Διοικητικά Συμβούλια αναπτυξιακών συμπράξεων που χρηματοδοτήθηκαν από την κοινοτική πρωτοβουλία EQUAL.

Τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας το 2017 για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ της οργάνωσης «Γιατροί χωρίς Σύνορα» και είναι εθελοντής αιμοδότης αιμοπεταλίων.

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 555 επόμενη > τελευταία >>