ICT plus
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

16/5/2007
Η Symantec ανακοίνωσε τη διάθεση του Backup Exec System Recovery 7.0

Η Symantec Corp. ανακοινώνει τη διάθεση του Backup Exec System Recovery 7.0, την πλέον πρόσφατη έκδοση της ολοκληρωμένης και γρήγορης λύσης ανάκτησης για το λειτουργικό σύστημα Windows. Το Backup Exec System Recovery 7.0 επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανακτήσουν ολόκληρα συστήματα Windows μέσα σε λίγα λεπτά - και όχι σε ώρες ή ημέρες, και παρουσιάζει προηγμένες δυνατότητες ανάκτησης για εικονικά (virtual) περιβάλλοντα, για το Microsoft Exchange, για ανάκτηση δεδομένων καθώς και νέα κεντρική διαχείριση, για να προσφέρει στους διαχειριστές συστημάτων πρόσθετη ευελιξία και απλοποιημένη διαχείριση στην προστασία των πολύτιμων συστημάτων που διαθέτουν.

Με τη διάθεση αυτής της λύσης, το Backup Exec System Recovery προσθέτει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και προσφέρει υποστήριξη για τα Microsoft Vista, τις x64-bit πλατφόρμες, τον VMware ESX Server και τον Microsoft Virtual Server. Το Backup Exec System Recovery είναι μία αυτόνομη λύση για Windows Servers και μπορεί να εγκατασταθεί ξεχωριστά ή μαζί με ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων Backup Exec.

«Στα σημερινά κρίσιμα περιβάλλοντα, όλα τα συστήματα - από τους servers μέχρι τους επιτραπέζιους και τους φορητούς υπολογιστές – πρέπει να είναι μπορούν να ανακτώνται  εύκολα και γρήγορα, για όμοια ή διαφορετικά hardware», δήλωσε ο Αθανάσιος Βαβάτσικος, Γενικός Διευθυντής της Symantec Ελλάς. «Το Symantec Backup Exec System Recovery, το κορυφαίο πρότυπο για την συνολική ανάκτηση συστημάτων Windows, εξασφαλίζει τους πελάτες κατά την διαδικασία ανάκτησης μέσω επαναστατικών δυνατοτήτων, προσφέροντας παράλληλα πρωτοφανή ταχύτητα και αξιοπιστία».

Το Symantec Backup Exec System Recovery, ξεπερνά τις βαρετές και κουραστικές χειροκίνητες διαδικασίες ανάκτησης συστημάτων που μπορεί να χρειαστούν μέρες, αν όχι εβδομάδες, δημιουργώντας ένα ακριβές αντίγραφο του συστήματος - συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών, των ρυθμίσεων του συστήματος, των ρυθμίσεων των χρηστών και των δεδομένων - σε ένα και μόνο σημείο ανάκτησης (recovery point). Όταν τα συστήματα παύουν να λειτουργούν, οι διαχειριστές των συστημάτων απλώς επιλέγουν το σημείο απ΄όπου θέλουν να γίνει η ανάκτηση και το Symantec Backup Exec System Recovery επαναφέρει το πλήρες σύστημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με τον χρόνο που χρειάζονται οι παραδοσιακές μέθοδοι.

«Για μικρά περιβάλλοντα που δεν διαθέτουν προστασία δεδομένων, το Backup Exec System Recovery είναι μία εύχρηστη λύση που προσφέρει γρήγορη ανάκτηση των συστημάτων Windows και των δεδομένων», είπε ο αναλυτής Lauren Whitehouse του Enterprise Strategy Group. «Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί θα ωφεληθούν από τις δυνατότητες ανάκτησης συστημάτων και τα εργαλεία μετάβασης σε εικονικά περιβάλλοντα που διαθέτει, τα οποία συμπληρώνουν οποιαδήποτε υφιστάμενη λύση προστασίας δεδομένων βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή». Επίσης, το Symantec Backup Exec System Recovery επιταχύνει την ανάκτηση μεμονωμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων, αρχείων και φακέλων. Με τη νέα επιλογή «Exchange Retrieve Option» απλοποιεί την ανάκτηση του Exchange, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη ανάκτηση όχι μόνον ολόκληρου του Exchange server αλλά και των μεμονωμένων μηνυμάτων, επισυναπτόμενων αρχείων, φακέλων και mailboxes. Επίσης, το Symantec Backup Exec System Recovery παρέχει μία εύχρηστη δυνατότητα αναζήτησης που ονομάζεται "Backup Exec Retrieve" για να διευκολύνει τους χρήστες στην ανάκτηση των δικών τους αρχείων και φακέλων δίχως την επέμβαση του τμήματος πληροφορικής. Μία παρόμοια δυνατότητα αναζήτησης και ανάκτησης είναι επίσης διαθέσιμη μέσα από την ενοποίηση με το Google Desktop. Επιπλέον, οι τελικοί χρήστες που θέλουν να προστατεύσουν μόνο επιλεγμένα αρχεία και φακέλους μπορούν τώρα να επιλέξουν να τρέξουν ένα σχήμα προστασίας τοπικών αρχείων και φακέλων μαζί με τη διαδικασία ανάκτησης από recovery point. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη των διαφορετικών «εκδόσεων» ώστε οι πελάτες να μπορούν να κρατήσουν πολλαπλές εκδόσεις του ίδιου φακέλου που περιλαμβάνει τις διαδοχικές αλλαγές που έχουν γίνει και τις οποίες επιθυμούν να ανακτήσουν.

Παρέχοντας υποστήριξη για την αναπτυσσόμενη αγορά των virtual environments, το Symantec Backup Exec System Recovery προσφέρει απρόσκοπτη μετατροπή των φυσικών σημείων ανάκτησης σε εικονικά  (P2V), καθώς και μετατροπή των εικονικών συστημάτων πίσω σε φυσικά περιβάλλοντα (V2P) για VMware ESX Server, VMware Server, VMware Workstation, και Microsoft Virtual Server. Οι χειριστές μπορούν να επιλέξουν να μετατρέψουν στη στιγμή ολόκληρα ή επιλεγμένα τμήματα συστημάτων κάθε φορά. Το Symantec Backup Exec System Recovery διαθέτει επίσης κεντρική διαχείριση, επιτρέποντας τον έλεγχο του συνόλου της δραστηριότητας αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας (backup) και ανάκτησης των συστημάτων, για πολλαπλά συστήματα, με μία ματιά, από μία κεντρική τοποθεσία. Αυτό το νέο στοιχείο του Backup Exec System Recovery Manager απλοποιεί τη διαχείριση της δημιουργίας  αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης για τους οργανισμούς που διαθέτουν περισσότερα από ένα συστήματα, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας από μία κεντρική τοποθεσία, να γνωρίζουν την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο, να λαμβάνουν αναφορές, να λύνουν γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζεται και να προσθέτουν νέα συστήματα γρήγορα και εύκολα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Οι σημερινοί πελάτες του Backup Exec για Windows Servers που αναζητούν μια βελτιστοποιημένη, φθηνότερη έκδοση του Symantec Backup Exec System Recovery μπορούν να στηριχθούν στο νέο Backup Exec για Windows Servers System Recovery Option. Αυτή η νέα δυνατότητα προσφέρει τις βασικές δυνατότητες ανάκτησης των κρίσιμων για την επιχείρηση συστημάτων που προσφέρονται στις μεμονωμένες εκδόσεις του Backup Exec System Recovery, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων της ανάκτησης από διαφορετικά hardware και της μετατροπής από φυσικό σε εικονικό (P2V), όπου η προστασία των δεδομένων είναι ήδη διασφαλισμένη με το Backup Exec.

Τιμές και Διαθεσιμότητα: Το αναφερόμενο προϊόν είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου μεταπωλητών της Symantec. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε το www.backupexec.com.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>