ICT plus
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

PRESS BOX

5/2/2007
Lenovo: Χορηγός της ομάδας AT&T Williams της Formula 1

Η Lenovo, συνώνυμη με την πρωτοπορία στην κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, χορηγεί την ομάδα AT&T Williams για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Η ανακοίνωση της χορηγικής συμφωνίας έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Williams, στην Οξφόρδη της  Αγγλίας.

Η ομάδα της  AT&T Williams πρόκειται να ενισχυθεί από την τεχνολογία Η/Υ της Lenovo, σε πολλαπλές εφαρμογές – από τον έλεγχο εκκίνησης έως την καταγραφή και την ανάλυση δεδομένων αγώνων κι αποθεμάτων. Επίσης, το λογότυπο της Lenovo θα εμφανίζεται σε όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Williams που θα χρησιμοποιήσουν οι οδηγοί Nico Rosberg και Alex Wurz, κατά το 2007.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Aρχηγός της Oμάδας της AT&T Williams, κ. Frank Williams: "η Lenovo θα μας βοηθήσει αναμφισβήτητα να πετύχουμε σε όλους τους στόχους της ομάδας μας καθώς πρόκειται για μία διεθνή εταιρεία τεχνολογίας, συνώνυμη με την καινοτομία."
Επίσης, συμπληρώνει ο κ. Alex Burns, Υπεύθυνος Γενικών Λειτουργιών της AT&T Williams: "Στη Formula 1, οι ομάδες βασίζονται ιδιαίτερα στην υψηλή τεχνολογία των Η/Υ, συνεπώς πιστεύουμε ότι με την πρωτοπορία, την αποδεδειγμένη ακρίβεια και απόδοση των φορητών υπολογιστών της σειράς ThinkPad της Lenovo, η ομάδα μας θα διαγράψει την καλύτερη δυνατή πορεία, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους του είδους!"

Οι αγώνες της Formula 1 απαιτούν διαδικασίες υψηλού επιπέδου καταγραφής μετρήσεων και αποτελεσμάτων μέσω της χρήσης Η/Υ, με μεγάλη έμφαση στην καινοτομία και την τεχνολογική εξέλιξη καθώς εξαρτώνται εξ’ολοκλήρου από την τεχνολογία της πληροφορίας. Η αποτελεσματική αξιοποίηση των τεχνολογικών συστημάτων που παρέχουν την πληροφόρηση για τους αγώνες της Formula 1, παίζει βασικό ρόλο στη διαμόρφωση στρατηγικής της ομάδας της Williams F1 ενώ παράλληλα, οι αποφάσεις που λαμβάνονται βάσει των αποτελεσμάτων αυτών, συντελούν στην επιτυχία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κ. Deepak Advani, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Lenovo δήλωσε σχετικά: "Η Lenovo δημιουργεί τους πιο προηγμένους μηχανικά, προσωπικούς υπολογιστές παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επικείμενη συνεργασία μας με την ομάδα μηχανικών της AT&T Williams, μία από τις καλύτερες ομάδες μέσα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1. Επιπλέον, η Formula 1 αποτελεί μία εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας  για την ενίσχυση αναγνωρισιμότητας της εταιρικής εικόνας της Lenovo στις σημαντικότερες αγορές σε όλο τον κόσμο, παρέχοντάς μας ταυτόχρονα την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και τις δυνατότητές τους. Η τεχνολογία αιχμής είναι αναγκαία στο περιβάλλον της F1 και μας τιμά ιδιαίτερα η συνεργασία μας με την ομάδα της  AT&T Williams και τους συνεργάτες της, με στόχο την  καλύτερη προβολή της Lenovo αλλά και των αγώνων της Formula 1".

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της AT&T Williams θα κάνει χρήση της τεχνολογίας αιχμής των προσωπικών υπολογιστών της Lenovo, σε όλες τις λειτουργικές εφαρμογές των αγώνων της. Ακόμη, ένας φορητός υπολογιστής της Lenovo θα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά την εκκίνηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου της ομάδας, αλλά και πρίν από κάθε αγώνα, στα δοκιμαστικά τεστ. Οι Η/Υ της Lenovo θα υποστηρίζουν τους μηχανικούς της ομάδας στην έρευνα μηχανολογικού περιεχομένου, στα τεστ, στην εξέλιξη και την κατασκευή αυτοκινήτου, όπως επίσης, θα υποστηρίξουν τους οδηγούς της F1 στην ανάλυση στοιχείων και τους επικεφαλής της ομάδας μάρκετινγκ, στη διαχείριση αποθεμάτων, στην οργάνωση ταξιδιών και αγώνων, αλλά και στις σχέσεις με πελάτες, χορηγούς και προμηθευτές.

ΑΡΧΕΙΟ - PRESS BOX

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 1636 επόμενη > τελευταία >>