ICT plus
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΕΡΓΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

9/11/2017
Η TSAKIRIS FAMILY AE συνδέεται δυναμικά στο δίκτυο της Retail@Link

Η Retail@Link ως καινοτόμος και ηγέτης πάροχος ολοκληρωμένων SaaS λύσεων προσφέρει εστιασμένες λύσεις στον κλάδο του λιανεμπορίου από το 2003, διασυνδέοντας καθημερινά περισσότερους από 56.000 εμπορικούς συνεργάτες σε 12 χώρες, μεταφέροντας ταυτόχρονα και με ασφάλεια >16.000.000  ηλεκτρονικά τιμολόγια και >5.000.000 EDI μηνύματα. Η επιλογή της Tsakiris Family ΑΕ να συνδεθεί με το διαρκώς αναπτυσσόμενο B2B δίκτυο της Retail@Link και να αξιοποιήσει τη λύση R@L e-Invoicing EDI για την ηλεκτρονική διασύνδεση με τους πελάτες της, προσφέρει την αυτοματοποιημένη ανταλλαγή και καταχώριση των παραστατικών πώλησης της εταιρείας, απευθείας στα πληροφοριακά συστήματα των αλυσίδων Super Market που εξυπηρετεί, χωρίς να παρεμποδίζεται από την ετερογένεια των πληροφοριακών συστημάτων, αλλά και χωρίς την ανάγκη χειροκίνητης παρεμβολής στην καταχώρισή τους, επιταχύνοντας σημαντικά τον κύκλο τιμολόγησης και πληρωμής. Η μείωση του διαχειριστικού κόστους προσέφερε αμοιβαία οφέλη στην Tsakiris Family ΑΕ αλλά και στις αλυσίδες Σουπερμάρκετ, καθώς ο διαχειριστικός χρόνος καταχώρισης των δεδομένων εκμηδενίστηκε, ενώ εξασφαλίστηκε η ασφάλεια μεταφοράς και η ορθότητα της καταχώρησης των δεδομένων από ERP σε ERP.

H Tsakiris Family AE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων, η οποία απαρτίζεται από δύο brands, τα «Αβγά Καλημέρα Τσακίρη» και τη νέα σειρά δημητριακών «Le Petit Dejeuner» . Με έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της παραγωγής αβγών το 1963. Σταδιακά, επέκτεινε το δίκτυο διανομής της και στα τέλη της δεκαετίας του 90’ εξυπηρετεί όλη τη Μακεδονία και σταδιακά ολόκληρη την χώρα. Το 2005 η οικογένεια αποφασίζει να επενδύσει στην προσθήκη της υπεραξίας των προϊόντων και ξεκινά μια σειρά επενδύσεων σε ειδικές εκτροφές (αβγά βιολογικής γεωργίας, ελευθέρας βοσκής, Ω3). Το 2014, μια χρονιά σταθμός, σχεδιάζεται και λανσάρεται στην αγορά η νέα premium σειρά δημητριακών πρωινού «Le Petit Dejeuner» η οποία σήμερα, μόλις τρία χρόνια μετά την παρουσίασή τους, βρίσκεται στα περισσότερα ελληνικά σούπερ μάρκετ και εξάγεται σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο (Ρωσία, Κίνα, Ταιβάν, Ν. Κορέα, Ισπανία, Ρουμανία, κα).

Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της εταιρίας –παρά την οικονομική κρίση και τις ιδιαίτερες συνθήκες της αγοράς- είναι να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας ανωτέρας ποιότητος.

Όπως δηλώνει ο κ. Παύλος Τσακίρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tsakiris Family AE, «Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας στην Tsakiris Family AE είναι η διαρκής αναβάθμιση & βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας με στόχο τη δημιουργία αξίας σε ολόκληρη την αλυσίδα λιανικής. Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών μεταφοράς και ελέγχου των δεδομένων των παραστατικών μέσω της λύσης της Retail@Link R@L e-Invoicing EDI, η αυτόματη εισαγωγή τους στο πληροφοριακό σύστημα των πελατών μας καθώς και η διαρκής υποστήριξη του έργου, μας εξασφάλισε πολύτιμους πόρους και οικονομίες κλίμακας, εξασφαλίζοντας και αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανταγωνιστικότητα μας.»

ΑΡΧΕΙΟ - ΕΡΓΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 112 επόμενη > τελευταία >>