ICT plus
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

2/5/2007
Sony Εricsson P1: Το νέο "έξυπνο" τηλέφωνο

Η Sony Ericsson, πρωτοπόρος στην κατασκευή των «έξυπνων» τηλεφώνων, ανακοινώνει σήμερα το P1 ως την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά Ρ. «Κατά μία έννοια, το Sony Ericsson Ρ1 αποτελεί εξέλιξη της σειράς Ρ των έξυπνων τηλεφώνων, καθώς προχωράει ένα βήμα μπροστά τα καλύτερα χαρακτηριστικά των προκατόχων του», αναφέρει ο Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. «Την ίδια στιγμή, σημειώθηκαν σημαντικές βελτιώσεις στη σχεδίαση, στην ταχύτητα, και στην απόδοση της μπαταρίας.»

Επενδύοντας στα συνολικά χαρακτηριστικά προηγούμενων μοντέλων, το Sony Ericsson Ρ1 υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα λύσεων προώθησης email και εφαρμογών περιήγησης στο διαδίκτυο, καθώς και συνδεσιμότητα μέσω UMTS και ασύρματου τοπικού δικτύου (WiFi) σε υψηλές ταχύτητες. Αν προσθέσουμε το συμπαγές μέγεθος και τις δυνατότητες πολυμέσων, τότε το P1 είναι το απόλυτο κινητό γραφείο.Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Symbian (v9.1) και στο UIQ 3.0, μια ανοιχτή πλατφόρμα με εύρος δυνατοτήτων για εφαρμογές πολυμέσων από παρόχους, κατόχους περιεχομένου και ανεξάρτητους δημιουργούς λογισμικού.

Με λίγα λόγια, το P1 είναι μια συσκευή στο μέγεθος ενός συνηθισμένου τηλεφώνου, που προσφέρει ευέλικτους τρόπους λειτουργίας:

  • Πληκτρολόγιο διπλής λειτουργίας-πλήρης εισαγωγή αλφαριθμητικού κειμένου (π.χ. QWERTY), και δυνατότητα χρήσης του με το ένα χερι.
  • Επιλογή μεθόδου εισαγωγής κειμένου, μεταξύ των οποίων γραφή και αυτόματη ολοκλήρωση λέξεων.
  • Λειτουργια προώθησης email, στην οποία περιλαμβάνεται υποστήριξη για Exchange ActiveSync και BlackBerry Connect 4.0.
  • Ενσωματωμένο WLAN και λειτουργία VoIP
  • Φωτογραφική μηχανή 3,2 megapixel με σαρωτή επαγγελματικών καρτών
  • Μεγάλη οθόνη αφής 2,6 ιντσών, με οπτική αντανάκλαση, για ευκολότερη όραση σε έντονο φως.

Προώθηση email και απομακρυσμένη εργασία
Η μόνιμη σύνδεση, ακόμη και όταν βρίσκεστε σε κίνηση, πλέον αποτελεί μέρος των φυσιολογικών ρυθμών εργασίας. Το Sony Ericsson P1 σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα εταιρικά ή τα προσωπικά σας email, τις επαφές ή το ημερολόγιο σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Προσφέρει υποστήριξη για μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προώθησης email, συμπεριλαμβανομένων των Exchange Active Sync και BlackBerry Connect 4.0, επιτρέποντας την απομακρυσμένη διαγραφή των email και δεδομένων PIM, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό σε περίπτωση που το κινητό κλαπεί ή χαθει. Το Sony Ericsson P1 σας επιτρέπει να διαβάσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία Microsoft Word, PowerPoint ή Excel όσο είστε εν κινήσει.Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συγχρονιστείτε με το PC σας και να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο εταιρικό σας αρχείο επαφών.

Συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας
Τόσο το UMTS όσο και το ενσωματωμένο WLAN παρέχουν υψηλές ταχύτητες περιήγησης στο διαδίτκυο και λήψης δεδομένων, καθώς και υπηρεσία email σε ρυθμό και απόδοση που συγκρίνονται με τον υπολογιστή του γραφείου σας.Το Sony Ericsson P1 έχει επίσης ενεργοποιημένο VoIP για κλήσεις μέσω διαδικτύου.

Εκπληκτικά οπτικά εφέ
Χάρη στο πρόγραμμα περιήγησης Opera, που εμφανίζει τις ιστοσελίδες σε μορφή οριζόντιας, ευρείας οθόνης, η πλοήγηση στο διαδικτυο γίνεται ελκυστική. Η τεράστια οθόνη αφής QVGA έχει άριστη απόδοση ακόμα και σε φωτεινούς χώρους χάρη στην ικανότητα αντανάκλασης (Transflective Display). Η φωτογραφική μηχανή των 3,2 megapixel τραβάει υπέροχες φωτογραφίες που μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε μέσω του Picture Blogging, ενώ δεν παύει να αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την εργασία σας. Δεν υπάρχει πια ανάγκη να μαζεύετε στοίβες επαγγελματικών καρτών κάθε φορά που ταξιδεύετε. Απλά τραβήξτε μια κοντινή φωτογραφία κάποιας επαγγελματικής κάρτας και ο σαρωτής καρτών θα μεταφέρει αυτόματα τις πληροφορίες επαφής απευθείας στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Εξαιρετικό downtime
Εκτός από επαγγελματικό εργαλείο, το Sony Ericsson P1 χρησιμεύει και ως προηγμένος οδηγός πολυμέσων. Η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο σημαίνει πως μπορείτε να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας κομμάτια και videoclips, αποθηκεύοντάς τα στην παρεχόμενη κάρτα μνήμης Micro (M2) χωρητικότητας 512MB. Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα απευθείας στη μεγάλη οθόνη, μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου FM ή της υπηρεσίας κινητής τηλεόρασης. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, με το P1 δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς επιλογές.

Το Sony Ericsson P1 είναι ένα κινητό Tri-Band GPRS 900/1800/1900 και UMTS 2100 με ασύρματη δικτύωση 802.11b. Θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από το τρίτο τρίμηνο του 2007.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 601 επόμενη > τελευταία >>