ICT plus
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

30/11/2007
Το 7o κατάστημα της Media Markt στην Αργυρούπολη

Η Media Markt, η Νο 1 σε πωλήσεις αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη εγκαινίασε χθές το νέο της κατάστημα στην περιοχή της Αργυρούπολης. Το κατάστημα της Αργυρούπολης ακολουθεί τις προδιαγραφές των καταστημάτων της Media Markt και θέτει στη διάθεση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ένα χώρο 5.000.τ.μ., όπου ο επισκέπτης θα συναντήσει πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες σταθερά υψηλού επιπέδου. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Λέοντος 4 και Ελευθερίας, κοντά στις κεντρικές αρτηρίες της Αργυρούπολης, Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Αλίμου. Το νέο κατάστημα θα αποτελέσει  ισχυρό πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η προσθήκη του νέου καταστήματος συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο χρόνων που δραστηριοποιείται η αλυσίδα Media Markt στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας ένα ταχύτατα εξελισσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αλυσίδα διαθέτει πλέον επτά καταστήματα στην Ελλάδα, από τα οποία τα πέντε βρίσκονται στην Αττική, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα.

Με  αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος,  ο Patric Vogel, Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Media Saturn Holding Ελλάδος δήλωσε «Η ελληνική αγορά μας έχει υποδεχτεί με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, επιβραβεύοντας εμπράκτως τη συνολική δουλειά που γίνεται από όλους τους ανθρώπους της Media Markt. Με τη δημιουργία και του έβδομου καταστήματός μας, αυτή τη φορά στα νότια προάστια, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, ενισχύοντας ουσιαστικά την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή»

Το προσωπικό που απασχολείται στα καταστήματα της Media Markt στην Ελλάδα και φτάνει πλέον τα 880 άτομα, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας της αλυσίδας. Η διοίκηση της εταιρίας επενδύει στην εκπαίδευση τους, προσφέροντάς τους παράλληλα ουσιαστικές ευκαιρίες για εξέλιξη.
 
Η Media Markt ιδρύθηκε το 1979 από τέσσερις επιχειρηματίες, που άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα στο Μόναχο της Γερμανίας. Για πρώτη φορά όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά αγαθά, από πλυντήρια ρούχων έως τηλεοράσεις και δίσκους, πωλούνταν σε ένα κατάστημα. Όλα τα προϊόντα ήταν επώνυμα και παρουσιάζονταν σε μεγάλη ποικιλία.  Ήδη από τότε εισήχθη η “εγγύηση κατώτατης τιμής”.

Η πλειοψηφία των μετοχών της Media Markt ανήκει στη METRO Group, μια εταιρία εισηγμένη στο Γερμανικό Χρηματιστήριο. Με κύκλο εργασιών 15,1 δισεκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 45.000 εργαζόμενους στο τέλος του 2006, ο όμιλος Media-Saturn είναι Νο 1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη, στο χώρο του λιανικού εμπορίου ηλεκτρικών ειδών. Η επιτυχία των δυο μεγάλων εταιρειών  Media Markt και Saturn, βασίζεται στον συνδυασμό: επιλογή προϊόντων σε χαμηλές τιμές, κατάλληλο προσωπικό, μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση, ιδιαίτερη διαφημιστική παρουσία και αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Ο εκάστοτε διευθυντής καταστήματος είναι υπεύθυνος για την επιλογή των προϊόντων στο κατάστημα του, καθώς και για την τιμολογιακή πολιτική αυτών, το προσωπικό και τις ενέργειες Marketing. Ο όμιλος διαθέτει περισσότερα από 700 καταστήματα σε 15 χώρες της Ευρώπης.

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 1693 επόμενη > τελευταία >>