ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

2/11/2007
Η Sony Ericsson σε αποκλειστική συνεργασία με τη Vodafone λανσάρει τη νέα συλλογή «Havana»

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε μια χρωματική γκάμα αποκλειστικά για τη Vodafone, τη νέα συλλογή «Havana». Μια συνεργασία που συνδυάζει την πείρα των δύο εταιριών στα μουσικά τηλέφωνα με ένα μοναδικό στυλ.

  • Αποκλειστικά για τη Vodafone
    Τα μουσικά τηλέφωνα της Sony Ericsson σε σοφιστικέ χρώμα Havana
  • Αποκλειστικά και για όλους
    Ένα μοναδικό χρώμα σε επιλογή 3 κομψών κινητών τηλεφώνων
  • Ιδανικό για τον καθένα
    Μοιράσου τη μουσική από το τηλέφωνο σου.

Έγχρωμα φορητά ηχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τη συλλογή τηλεφώνων Havana

Η κομψή οικογένεια των κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ που παρουσιάζονται σήμερα από τη Sony Ericsson & τη Vodafone συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει αποκλειστικές παραλλαγές χρωμάτων των δημοφιλών κινητών W880i και W910i Walkman®, καθώς και μουσικά αξεσουάρ που ταιριάζουν χρωματικά, τα φορητά ηχεία MPS-70. Η τελική προσθήκη στη συλλογή αυτή είναι το Sony Ericsson V640i, ένα μουσικό τηλέφωνο διαθέσιμο αποκλειστικά για τους πελάτες της Vodafone σε επιλεγμένες αγορές.*

W880i Walkman® στο χρώμα Havana

Το τηλέφωνο της Sony Ericsson W880i Walkman®, από το λανσάρισμά του στις αρχές του 2007, έχει καθιερωθεί ως το πλέον κομψό τηλέφωνο που πρέπει να έχετε για να είστε πάντα στη μόδα. Ως το πιο λεπτό τηλέφωνο της Sony Ericsson μέχρι σήμερα,(9.4 χιλ), το W880i χωράει άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη, αν και θα θέλετε να το δείξετε με το νέο εκπληκτικό χρώμα Havana. Το W880i μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει μέχρι 900 ολόκληρα τραγούδια στην κάρτα μνήμης 1GB (Memory Stick Micro™) - υπολογίζεται περίπου σε 75 άλμπουμ – και αυτό το αποκλειστικό χρώμα αναζωογονεί και προσθέτει μια ακόμη ιδιαίτερη πινελιά στο ήδη γνώριμο τηλέφωνο.

W910i Walkman® στο μπρονζέ Havana

Το νέο W910i είναι ένα 3G (HSDPA) τηλέφωνο Walkman® που σχεδιάστηκε για την ψυχαγωγία, είτε αυτό σημαίνει μουσική, 3D παιχνίδια και βίντεο, είτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνδέεται για να σας αφήσει να επιλέξετε τη μουσική σας με το δικό σας τρόπο. Ενεργοποιήστε το Shake Control και ανακινήστε το τηλέφωνο σας για να ελέγξετε τα τρισδιάστατα παιχνίδια ή για να αλλάξετε τα μουσικά σας κομμάτια απλά με μια κίνηση. Επίσης επιλέξτε τη λειτουργία SensMe™ και ανακαλύψτε μουσική που να ταιριάζει με τη διάθεση και το ρυθμό σας. Το W910i είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη μουσική σας και με την αποκλειστική προσθήκη του στυλ Havanaγίνεται ιδανικό για τους πελάτες της Vodafone που ψάχνουν ένα εξαιρετικό τηλέφωνο Walkman® με ιδιαίτερο στυλ.

Sony Ericsson V640i στο χρυσό Havana

Η συλλογή Havanaεπεκτείνεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του νέου Sony EricssonV640i, προς αποκλειστική διάθεση στους πελάτες της Vodafone. Το V640i είναι ένα μουσικό τηλέφωνο που προσφέρει υψηλές ταχύτητες 3G (HSDPA). Με την υποστήριξη κάρτας μνήμης Micro™ (M2™) έως και 4GB– μέχρι και 3.600 ολόκληρα τραγούδια - και με το ειδικό πλήκτρο μουσικής, σας βοηθάει να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα εκείνα τα τραγούδια, ώστε το V640i να γίνει πραγματικάη κινητή μουσική σας βιβλιοθήκη.

Όλα τα τηλέφωνα της συλλογής Havana σας επιτρέπουν να «κατεβάσετε» μουσική απευθείας από το Vodafone Music Store, μέσω υψηλής ταχύτητας 3G. Με το V640i σας παίρνει μόλις 14 δευτερόλεπτα να κατεβάσετε ένα ολόκληρο τραγούδι**.

Τα 3 αυτά κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson διαθέτουν το λογισμικό μουσικής αναγνώρισης TrackID™, που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε το μουσικό κομμάτι που ακούτε και να λαμβάνετε πληροφορίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σχετικά μετο όνομα του καλλιτέχνη, τον τίτλο του τραγουδιού και το άλμπουμ. Μόλις το προσδιορίσετε μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το τραγούδι από το Vodafone Music Store.

Βάλτε περισσότερο χρώμα στη μουσική σας

Η Sony Ericsson και η Vodafone κατανοούν ότι το να έχεις «μουσική στο κινητό σου» είναι κάτι παραπάνω από το να κρατάς τα τραγούδια για τον εαυτό σου. Για αυτό έχουν προσθέσει μια αποκλειστική έκδοση Havana των δημοφιλών φορητών ηχείων MPS-70 στην συλλογή. Αυτά δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της μουσικής να μοιραστούν τις μουσικές συλλογές τους με τους φίλους τους, απλά συνδέοντάς τα με το Sony Ericsson τηλέφωνό τους. Ανακοινώθηκαν σήμερα σε ένα χρώμα που ταιριάζει ιδανικά με όλη τη συλλογή «Havana» ενώ παρέχουν μεγάλη ακουστική απόδοση και καθαρό ήχο.

Ο Peter Marsden, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της ομάδας εξυπηρέτησης της Vodafone στη Sony Ericsson, είπε: «Η νέα συλλογή Havana, έγινε αποκλειστικά για τη Vodafone, σε τρία διαφορετικά μουσικά τηλέφωνα για να εγγυηθεί ότι όλες οι ανάγκες όσων θέλουν μουσική στο κινητό τους καλύπτονται με τον πιο κομψό τρόπο. Αν συνυπολογίσουμε και τα φορητά ηχεία στη συλλογή αυτή, σημαίνει ότι οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν να απολαμβάνουν τη μουσική τους βιβλιοθήκη οπουδήποτε κι αν είναι, με όποιον κι αν είναι μαζί.»

Ο Jens Schulte-Bockum, Διευθυντής Συσκευών της Vodafone, πρόσθεσε: «Η ισχυρή κληρονομιά της Sony Ericsson στην παραγωγή καινοτόμων μουσικών τηλεφώνων, συνδυάζεται με την πείρα της Vodafone να παρέχει στους πελάτες της καλύτερες υπηρεσίες μουσικής και ψυχαγωγίας με ένα γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο υπηρεσιών προσφέροντας έτσι έναν ιδανικό συνδυασμό που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.»

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>