ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

1/11/2007
PSP: Νιώστε το ρυθμό με το WipEout Pulse

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του WipEout® Pulse για PSP™ (PlayStation®Portable). Την ανάπτυξη ανέλαβε το πολυβραβευμένο Studio Liverpool της SCEE. Το WipEout Pulse ξαναφέρνει στο PSP (PlayStation®Portable)  το «εικονικό» παιχνίδι δράσης και οδήγησης που αψηφά τη βαρύτητα, έπειτα από δύο χρόνια αναμονής.  Το Pulse έρχεται γεμάτο καινοτομίες, νέες πίστες, φουτουριστικά οχήματα, υπερσύγχρονα όπλα και 7 εντυπωσιακά game modes, όπου οι ταχύτητες υψηλών οκτανίων και η άφθονη αδρεναλίνη συναντούν την απρόβλεπτη δράση ενάντια στους νόμους της βαρύτητας με 800 χιλιόμετρα την ώρα! Φτιαγμένο για να ξεπεράσει ακόμη και τον πολυβραβευμένο «προκάτοχό» του, το WipEout Pulse είναι έτοιμο για να χαρακτηριστεί «κλασικό» από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, αλλά και μια «απαραίτητη αγορά» για όλους τους κατόχους PSP (PlayStation®Portable)  – όχι μόνο λόγω των εκθαμβωτικών γραφικών και του συνολικού «πακέτου» που προσφέρει, αλλά και χάρη στον προσιτό του χαρακτήρα: μια νέα ενότητα «εκπαίδευσης» εξοικειώνει τον παίκτη με τον τρόπο παιχνιδιού –από τον χειρισμό των σκαφών μέχρι τη λειτουργία των όπλων, κάνοντάς το προσιτό σε όλους τους οπαδούς της οδήγησης που αναζητούν εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά παιχνίδια οχημάτων με ρόδες!

Η αναμονή για το WipEout Pulse άξιζε και με το παραπάνω, αφού η ομάδα του Studio Liverpool εργάστηκε σκληρά προκειμένου να αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα νέων φουτουριστικών λειτουργιών. Υπάρχουν οκτώ ομάδες –ανάμεσα τους και η νέα EG-X, ενώ τα νέα όπλα προσφέρουν όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους για να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους. Οι πίστες περιλαμβάνουν πλέον και τη νέα λειτουργία Mag-Strip, η οποία καθηλώνει προσωρινά τα σκάφη στο έδαφος. Η συγκεκριμένη λειτουργία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και δυναμισμό στο σχεδιασμό των πιστών και προσθέτει εκπληκτικές συνθήκες «κούρσας» όπως οι περιστροφές, οι κάθετες πτώσεις, αλλά και οι στροφές 90 μοιρών.

Ανταγωνιστείτε σε δυσθεώρητες ταχύτητες, με φόντο εκπληκτικά rendered πίστες «δύο όψεων», οι οποίες εμφανίζονται με φόντο εκθαμβωτικά τοπία. Δημιουργήστε τα δικά σας multiplayer events σε Ad Hoc και Infrastructure – και βιώστε τη συνολική εμπειρία υπό τους ρυθμούς ενός πολύ δυνατού soundtrack, που υπογράφεται από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης χορευτικής μουσικής (η πλήρης λίστα των κομματιών θα ανακοινωθεί σύντομα). Μπορείτε ακόμη να ακούτε τη μουσική της προτίμησης σας, παίζοντας τα δικά σας ΜΡ3 αρχεία απευθείας από το memory stick! Επίσης, μια μεγάλη ποικιλία επιπλέον περιεχομένου θα είναι διαθέσιμη για download ταυτόχρονα με το λανσάρισμα, αλλά και αμέσως μετά από αυτό. Ανάμεσα τους θα βρείτε νέες πίστες, οχήματα και κομμάτια για να προσθέσετε στο soundtrack και– αν είστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητές σας- μπορείτε να απαθανατίσετε το σκάφος σας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το Photo Mode και στη συνέχεια να «ανεβάσετε» την εικόνα στο Διαδίκτυο!
Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «εικονικού», στυλάτου και φουτουριστικού τίτλου οδήγησης και μάχης ενάντια στους νόμους της βαρύτητας: ένας εκπληκτικός «διάδοχος» του WipEout Pure στο PSP.
  • Διατηρεί την παράδοση της σειράς, ενώ παράλληλα βελτιώνει τα καλύτερα στοιχεία, προκειμένου να προσφέρει μια ξέφρενη οδηγική εμπειρία γεμάτη με όπλα προηγμένης τεχνολογίας, ταχύτητες υψηλών οκτανίων και φουτουριστικές μάχες που ξεχειλίζουν από αδρεναλίνη.
  • 7 διαφοροποιημένα επίπεδα ενός και πολλών παικτών –ανάμεσα τους και το ασύρματο παιχνίδι μέσω των Ad Hoc και Infrastructure Mode.
  • Περιεχόμενο διαθέσιμο για download στο λανσάρισμα, αλλά και αργότερα: νέες πίστες, οχήματα και μουσικά κομμάτια.
  • Δυνατό soundtrack με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών όπως οι: Mason, Loco Dice και Stanton Warriors
  • 8 ομάδες, συμπεριλαμβανόμενης και της νέας EG-X και 24 καινούριες, διασκεδαστικές πίστες.
  • Νέα λειτουργία Mag-Strip: προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία και δυναμισμό στο σχεδιασμό των πιστών και προσθέτει εκπληκτικές συνθήκες «κούρσας» όπως οι περιστροφές, οι κάθετες πτώσεις, αλλά και οι στροφές 90 μοιρών.
  • Τραβήξτε φωτογραφίες του σκάφους σας ανά πάσα στιγμή στο Photo Mode και ανεβάστέ τις online για να τις μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>