ICT plus
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

1/11/2007
H Nemetschek North America ανακοίνωσε τη Διάθεση των VectorWorks 2008 στην Ελληνική Αγορά

Η Nemetschek North America ανακοίνωσε ότι η Rainbow, ο αντιπρόσωπος των προϊόντων της στην Ελλάδα, παρουσίασε στην Ελληνική αγορά τις εκδόσεις της οικογένειας σχεδιαστικών προγραμμάτων VectorWorks 2008. Στα προϊόντα περιλαμβάνονται οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των VectorWorks Designer, Architect, Landmark, Spotlight, Machine Design, Fundamentals, και RenderWorks. Η Rainbow επιμελήθηκε την διαμόρφωση των προϊόντων VectorWorks για την κάλυψη των ειδικών αναγκών της Ελληνικής αγοράς.

Οι αναβαθμίσεις των προϊόντων VectorWorks 2008 Designer, Architect, Landmark, Spotlight, Machine Design, Fundamentals, και RenderWorks, εκτός από το καινούργιο τους όνομα περιλαμβάνουν και πλήθος νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων που υλοποιήθηκαν ως άμεσο αποτέλεσμα των απαιτήσεων των χρηστών των VectorWorks. Το VectorWorks 2008 περιλαμβάνει καινούργιες τεχνολογίες που στοχεύουν στην βελτιστοποίηση της ροής των εργασιών (workflows), στον εμπλουτισμό των παρουσιάσεων και στη διευκόλυνση της συνεργασίας των χρηστών.

Η Αμερικάνικη έκδοση της οικογένειας πακέτων λογισμικού VectorWorks 2008 κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου και έχει ήδη κάνει σημαντικό αριθμό πωλήσεων.

Η οικογένεια προϊόντων VectorWorks 2008 περιέχει βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήστη, φέρνοντας στα δάκτυλα των χρηστών τα εργαλεία που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους με τον μικρότερο κόπο και χωρίς περισπασμούς. Η νέα γραμμή εργαλείων Data Display φέρνει τα εργαλεία σχεδίασης στο ύψος των ματιών του χρήστη, δίνοντας του την δυνατότητα να αλλάζει γρήγορα τον τρόπο εισαγωγής εντολών από το ποντίκι στο πληκτρολόγιο. Η νέα γραμμή εργαλείων View bar συγκεντρώνει τα συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία απεικόνισης και οργάνωσης τοποθετώντας τα σε θέση για εύκολη πρόσβαση. Η χρήση της νέας έκδοσης απαιτεί λιγότερα κλικ του ποντικιού ενώ περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες batch επεξεργασίας, όπως η δυνατότητα ταυτόχρονης επιλογής και επεξεργασίας πολλαπλών παραθύρων και πορτών που βρίσκονται σε  τοίχους. Επιπλέον, η VectorWorks Design Series περιλαμβάνει τη νέα εντολή Rotate Plan η οποία διευκολύνει την επεξεργασία τμημάτων ενός σχεδίου που βρίσκονται σε δύσκολες γωνίες, διατηρώντας παράλληλα την ορθογώνια σχεδίαση.

Για παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας, το VectorWorks 2008 προσφέρει απεριόριστες επιλογές χρωμάτων ενώ στη Design Series περιλαμβάνονται προ-εγκατεστημένες συλλογές χρωμάτων από τα Pantone(R), Benjamin Moore(R), Sherwin-Williams(R), και άλλα. Οι χρήστες επίσης θα ανακαλύψουν τις δυνατότητες ελέγχου σκιάς για κάθε αντικείμενο, βελτιώσεις στις διακεκομμένες γραμμές, νέα στυλ μαρκαδόρων καθώς και νέες βιβλιοθήκες συμβόλων. Το επιπρόσθετο πρόγραμμα RenderWorks προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες OpenGL rendering, τεχνολογία final gather rendering, νέες βιβλιοθήκες υφάνσεων (texture libraries) και δυνατότητες σκίασης εξοχών (bump shaders).


Οι νέες δυνατότητες του CAD Manager διευκολύνουν τις διαδικασίες ρύθμισης, αποθήκευσης (back up), μοιράσματος και ελέγχου αρχείων, βιβλιοθηκών περιεχομένου και προτιμήσεων των χρηστών. Επίσης, απλοποιούν την παραμετροποίηση υπολογιστών πάνω σε οποιοδήποτε πρότυπο CAD. Η πλοήγηση ανάμεσα σε αρχεία βιβλιοθηκών και σε έγγραφα γίνεται τώρα πιο εύκολα από ποτέ. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τις αλλαγές τους κατευθείαν σε office-standard βιβλιοθήκες με ένα μόνο κλικ.

Τo VectorWorks Design Series 2008 επιτρέπουν την επαναλαμβανόμενη χρήση και προσαρμογή της εργασίας τόσο σε 2D όσο και σε 3D ώστε η δημιουργία των σχεδίων να γίνετε πιο εύκολα και αποδοτικά. Τα βελτιωμένα viewports και classable wall components καθώς και η δυνατότητα απεικόνισης των συνθετικών των τοίχων (wall components) σε section view, απλοποιούν τη δημιουργία των framing, structural, και finish plans καθώς και την λεπτομερή σχεδίαση τμημάτων των τοίχων μέσα από τα ίδια σετ τοίχων. Επίσης, τα worksheets δύο όψεων επιτρέπουν την ενημέρωση των σχεδίων μέσα από τα schedules και τις αναφορές.

Οι νέες δυνατότητες για τις ομάδες εργασίας (workgroup), διευκολύνουν το διαχωρισμό και την επανένωση σύνθετων έργων, ενώ παράλληλα διατηρούν μικρό το μέγεθος των αρχείων ελαττώνοντας έτσι την ακαταστασία των αρχείων και αποφεύγοντας τα προβλήματα στην ονομασία τους. Στην Design Series τα αρχεία εικόνας και τα αρχεία PDF μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας μέσω των νέων layer viewports. Για όσους εργάζονται στην αιχμή της ψηφιακής σχεδίασης το VectorWorks Architectʼs IFC 2x3 translator μπορεί εύκολα να μετακινεί μοντέλα BIM ανάμεσα σε διάφορες πλατφόρμες σχεδίασης, ανάλυσης και κατασκευής. Οι νέες επιλογές import/export των VectorWorks 2008 συμπεριλαμβάνουν βελτιώσεις στον DWG translator και υποστήριξη στα αρχεία του AutoCAD(R) 2007/2008, ενώ η Design Series υποστηρίζει αρχεία του SketchUp(R) 6.x καθώς και την δυνατότητα εισαγωγής αρχείων εικόνας που περιλαμβάνουν γεωγραφικών δεδομένα.
«Χρειαστήκαμε σχεδόν δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε την λίστα των βελτιώσεων που θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η έκδοση αυτή αναμφισβήτητα καθιστά τα προϊόντα VectorWorks ως την καλύτερη επιλογή για τους σχεδιαστές σε κάθε χώρα και σε κάθε βιομηχανία,» είπε ο Sean Flaherty, CEO της Nemetschek N.A. «Σε μια αγορά που τα άλλα προϊόντα προσφέρουν μόνο ένα περιορισμένο αριθμό δυνατοτήτων, τα VectorWorks 2008 προσφέρουν έναν ασύγκριτο συνδυασμό χαρακτηριστικών για τον σχεδιασμό, και την δημιουργία μοντέλων και παρουσιάσεων ικανά να υποστηρίξουν ολόκληρη την ροή εργασιών της σχεδίασης.»

Για μία ανάλυση όλων των βελτιώσεων των VectorWorks 2008 ανά προϊόν, καθώς και για να παρακολουθήσετε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά ζωντανά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.rainbow.gr/software/cad.html

Επίσημος διανομέας της Nemetschek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η Rainbow Α.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>