ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

1/11/2007
Πρωτοποριακοί δικτυακοί σαρωτές εγγράφων από την Canon

Η Intersys ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων έγχρωμων δικτυακών σαρωτών Α4 της Canon στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τους ScanFront 220 και ScanFront 220P, οι οποίοι συνδέονται απευθείας στο εταιρικό δίκτυο, χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετου εξοπλισμού ή εφαρμογών λογισμικού.

Στοχεύοντας σε ομάδες εργασίας μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι νέοι, εξαιρετικά μικροί σε μέγεθος, σαρωτές επιτρέπουν στους εργαζόμενους να μετατρέπουν τα έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά δεδομένα και να τα μεταφέρουν μέσω του δικτύου μιας εταιρίας.
Τόσο η απλή έκδοση του ScanFront 220, όσο και η έκδοση ScanFront 220P, προσφέρουν ταχύτητες έως 26 σελίδες το λεπτό και 52 εικόνες το λεπτό. Επιτρέπουν στους χρήστες να σαρώνουν και να στέλνουν εικόνες απευθείας σε προσωπικούς και κοινόχρηστους φακέλους, δικτυακούς τόπους FTP και συσκευές USB, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
Χάρη στη λειτουργία σάρωσης και αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ScanFront, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά και τα γενικά βιβλία διευθύνσεων,  μέσω του πρωτοκόλλου LDAP (Lightweight Directory Access Protocol). Οι παραπάνω λειτουργίες μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα ενός οργανισμού.

Ο ScanFront 220 της Canon ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση συσκευών σάρωσης εγγράφων για ομάδες εργασίας, στο χώρο των μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στην Ευρωπαϊκή αγορά σαρωτών εγγράφων, που σύμφωνα με στοιχεία και εκτιμήσεις της InfoSource θα παρουσιάσει αύξηση 14% στο διάστημα 2007 έως 2011, η αγορά των δικτυακών σαρωτών αναμένεται να έχει μία αύξηση της τάξης του 46% για την ίδια χρονική περίοδο. Η κατηγορία των σαρωτών για ομάδων εργασίας έχει γίνει η μεγαλύτερη, με αναμενόμενη αύξηση της τάξης του 15% από το 2007 έως το 2011.
 
Ο κος Sean Suematsu, Διευθυντής Μάρκετινγκ του τομέα New Business Solutions  της Canon Europe, δήλωσε: «Η δικτυακή σάρωση γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό ζήτημα στις εταιρίες και τους οργανισμούς, καθώς η ανάγκη αποθήκευσης και διακίνησης έντυπων πληροφοριών με ηλεκτρονικά μέσα έχει γίνει κρίσιμη επαγγελματικά. Για το λόγο αυτό κυκλοφορήσαμε τον ScanFront 220, με στόχο να κάνουμε τη λήψη και την αποθήκευση δεδομένων ακόμη πιο εύκολη, καθώς και να προσφέρουμε στις ομάδες εργασίας μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ασυναγώνιστη λειτουργικότητα στον τομέα της επαγγελματικής σάρωσης.»
Ο ScanFront 220 διαθέτει εύχρηστη οθόνη αφής TFT  8,5”, που διευκολύνει το χειρισμό και επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους με λίγα εύκολα βήματα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξετάσουν καθώς και να τις περιστρέψουν τις σαρωμένες εικόνες, ώστε να να βεβαιωθούν για την τελική ποιότητα της σάρωσης πριν από την αποστολή.
Οι δικτυακοί σαρωτές διαθέτουν επίσης αυξημένες δυνατότητες επεξεργασίας εγγράφων, απλοποιώντας τις εργασίες σάρωσης. Οι σαρωτές με τροφοδοσία πρωτοτύπων σε φύλλα, που υποστηρίζουν επίσης σάρωση επαγγελματικών καρτών με ανάγλυφες παραστάσεις, μπορούν να σαρώσουν ένα σύνολο από έγγραφα διαφορετικού μεγέθους και προσφέρουν μία σειρά από λειτουργίες, όπως: Αυτόματη Ανίχνευση Μεγέθους, Αυτόματη Διόρθωση Κλίσης και Παράλειψη Κενών Σελίδων,  για ευκολότερη σάρωση εγγράφων με διαφορετικά μεγέθη. Επιπρόσθετα, ο ScanFront 220P διατίθεται με σύστημα Υπερηχητικής Ανίχνευσης Διπλής Τροφοδότησης (Ultra Sonic Double Feed Detection) και ενσωματωμένο σύστημα πιστοποίησης μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Παράλληλα με την ευκολία χρήσης και την αυξημένη παραγωγικότητα, οι δικτυακοί σαρωτές ScanFront προσφέρουν μία σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας. Κάθε χρήστης διαθέτει προσωπικό κωδικό και όνομα για πρόσβαση στο σαρωτή, ενώ υπάρχει επίσης δυνατότητα κρυπτογράφησης των αρχείων PDF. Για το μοντέλο 220P, υπάρχει δυνατότητα πιστοποίησης μέσω δακτυλικού αποτυπώματος. Επιπλέον, οι συσκευές είναι σχεδιασμένες για εύκολη διαχείριση και διαμόρφωση, και επιτρέπουν στα στελέχη του τμήματος πληροφορικής και τους διαχειριστές των συστημάτων να ορίζουν διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης για τους χρήστες. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τα στελέχη του τμήματος πληροφορικής και τους διαχειριστές των συστημάτων είναι η δυνατότητα δημιουργίας χρηστών στους σαρωτές από απόσταση, ουσιαστικά προσφέροντας τη δυνατότητα ασφαλούς διαχείρισης ενός ολόκληρου ‘στόλου’ από σαρωτές ScanFront.

Οι ScanFront 220 και ScanFront 220P είναι άμεσα διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>