ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

31/10/2007
Το Ratchet & Clank™ θα «εκραγεί» στο PLAYSTATION®3!

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου action τίτλου για PLAYSTATION®3 (PS3), Ratchet & Clank™: Tools of Destruction. Το Tools of Destruction δημιουργήθηκε στο «θρυλικό» στούντιο ανάπτυξης Insomniac games, και είναι ο έκτος τίτλος της πολύ δημοφιλούς σειράς Ratchet & Clank. Η Insomniac, το στούντιο που δημιούργησε το Resistance: Fall of Man™, έχει ήδη αποκτήσει τη φήμη της εταιρείας ανάπτυξης που εκμεταλλεύεται πλήρως την ισχύ του PS3 και με το Tools of Destruction προσφέρει ένα αριστούργημα «επόμενης γενιάς», που θα μπορούσε να συγκριθεί ακόμη και με κινηματογραφικές ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Η ιστορία ξεκινά με το μηχανικό Ratchet – το γνωστό πολεμοχαρές μέλος της φυλής των Lombax και το ευφυές ρομπότ-βοηθό του, Clank να απολαμβάνουν μια «υπέροχη ζωή» στη Metropolis. Εκεί, οι ντόπιοι τους αντιμετωπίζουν, ως «αστέρες», χάρη στα προηγούμενα ανδραγαθήματα τους, τα οποία βοήθησαν να σωθεί ο πλανήτης. Ξαφνικά όμως, μια τεράστια διαστημική αρμάδα εμφανίζεται πάνω από την πόλη και αρχίζει να «εξαϋλώνει» ότι βρεθεί στο πέρασμά της. Γρήγορα γίνεται σαφές, ότι αυτός ο εχθρικός στόλος κυνηγά τον Ratchet και ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Metropolis είναι να εξαφανιστεί το «δίδυμο» από τον πλανήτη. Πράγματι, δραπετεύουν χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο εχθρικό σκάφος, αλλά από λάθος καταλήγουν στον απομακρυσμένο γαλαξία Antara. Εκεί μπλέκονται σε μια περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ratchet καλείται να «ξεκλειδώσει» μυστικά του παρελθόντος, προκειμένου να σώσει το γαλαξία.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιπέτεια που ζήσατε ποτέ - χάρη στην ισχύ του PLAYSTATION®3 (PS3) – με τις πιο εντυπωσιακές καταστροφές και τα πιο παράξενα όπλα που έχετε δει ως τώρα. Θα δώσετε μάχες με φόντο πανέμορφους φουτουριστικούς κόσμους, θα χειριστείτε όπλα με το –ευαίσθητο στην κίνηση- ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS™ και θα θαυμάσετε την αφάνταστα ρεαλιστική και πολυσύνθετη κίνηση των χαρακτήρων – ο Ratchet έχει μόνο στο πρόσωπό του 90 κινούμενες αρθρώσεις (συγκρινόμενες με τις 120 κινήσεις ολόκληρου του σώματος στους τίτλους του PS®2). Θα εφορμήσετε σε «συννεφουπόλεις» και πάρκα ψυχαγωγίας της διαστημικής εποχής, θα έχετε τη δυνατότητα αναβάθμισης και προσαρμογής των καινούριων σας όπλων – και πάνω απ’ όλα θα εξολοθρεύσετε το ένα μοχθηρό ρομπότ μετά το άλλο στα πλαίσια της ξέφρενης, πολεμοχαρούς και εκρηκτικής δράσης που γνωρίζετε κι αγαπάτε στη σειρά Ratchet & Clank.  

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  1. Περιηγηθείτε σε έναν ολοκαίνουριο γαλαξία, ο οποίος αποτελείται από αχανείς κόσμους, μεταξύ των οποίων μια μαγευτική «συννεφούπολη» και ένα πάρκο ψυχαγωγίας της διαστημικής εποχής.
  2. Η μοναδική ισχύς του PLAYSTATION®3 (PS3) καθιστά εφικτή την απεικόνιση των άκρως λεπτομερών και αχανών σκηνικών, του περιβάλλοντος και των διαφόρων επιπέδων του παιχνιδιού.
  3. Ο Clank επιστρέφει ως playable χαρακτήρας, ενώ ο Ratchet διαθέτει νέες, εμπλουτισμένες κινήσεις και ικανότητες.
  4. Αντιμετωπίστε νέους –διασκεδαστικούς κι εκφραστικούς- εχθρούς, ολοκαίνουριες εξωγήινες φυλές και μορφές ζωής – παράλληλα με παλιούς κι αγαπημένους χαρακτήρες.
  5. Εκπληκτικά λεπτομερείς και αναβαθμισμένοι χαρακτήρες, με κινήσεις κι εκφράσεις επιπέδου μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών κινουμένων σχεδίων.
  6. Χρησιμοποιήστε ένα πλήρες οπλοστάσιο με ολοκαίνουρια «εργαλεία», όπως τα PlasmaBeasts και το TornadoLauncher – το οποίο χρησιμοποιεί το χειριστήριο SIXAXIS™, προκειμένου να κατευθύνει τους ανεμοστρόβιλους, που «ρουφούν» και στροβιλίζουν τους εχθρούς.
  7. Χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS για να ελιχθείτε, να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς και να λύσετε γρίφους.
  8. Αμέτρητες δυνατότητες αναβάθμισης και προσαρμογής του οπλισμού σας.

Οι γνωστές διαγαλαξιακές καταστροφικές τάσεις των προηγούμενων τίτλων Ratchet & Clank συνδυάζονται με την εκπληκτική επεξεργαστική ισχύ του PLAYSTATION®3 (PS3), δημιουργώντας το Tools of Destruction, το πιο διασκεδαστικό κι εθιστικό παιχνίδι της σειράς.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>