ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

18/10/2007
Τα ασύρματα ακουστικά GN/Jabra για το Office Communicator της Microsoft στην ελληνική αγορά

Η GN, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά καινοτόμων ακουστικών κεφαλής, ανακοίνωσε σήμερα πως τα Jabra GN9350 OC και Jabra GN9330 USB OC αποτελούν την πρώτη σειρά ασύρματων ακουστικών τύπου DECT μακράς εμβέλειας που εναρμονίζονται με το Microsoft Office Communicator 2007. Mε  υψηλή ποιότητα ήχου wideband, εγκατάσταση plug & play και ασύρματη εμβέλεια έως και 100 μ., τα δύο νέα προϊόντα έρχονται να προστεθούν στην ‘παρέα’ των συσκευών Jabra που είναι συμβατές με το Microsoft Office Communicator 2007 (όπως είναι και το ενσύρματο Jabra GN2000 USB Office Communicator). Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα της σειράς θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της GN στην Ελλάδα.

Σε συνέχεια στενής συνεργασίας με τη Microsoft, η GN δημιούργησε μία σειρά προϊόντων «Optimized for Microsoft Office Communicator 2007”. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία wideband η GN κατασκεύασε τρία μοναδικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα ήχου, δυνατότητα ελέγχου κλήσεων από απόσταση και πλούσιο φάσμα λειτουργιών που μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήσης του Office Communicator 2007 και εύκολη εγκατάσταση.

“Οι ευκαιρίες στην αγορά για την παροχή ενοποιημένων λύσεων επικοινωνίας είναι τεράστιες, καθώς οι αναλυτές (Synergy Research Group 2005)  προβλέπουν πως το 2009 περίπου το 90% όλων των επιχειρηματικών τηλεφωνικών κλήσεων θα γίνονται μέσω IP. Το Microsoft Office Communicator 2007 θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ταχεία υιοθέτηση της -εύκολης στη χρήση- διαδικτυακής τηλεφωνίας, καθώς και των σχετικών εφαρμογών. Η GN συνεργάστηκε στενά με τη Microsoft με στόχο να προσφέρει στους πολυάσχολους επαγγελματίες μία εύκολη λύση που τους επιτρέπει άμεσα να πραγματοποιούν τις διαδικτυακές κλήσεις τους, τόσο από το γραφείο όσο και από όπου βρίσκονται» δήλωσε ο Jan McNair, Αντιπρόεδρος της GN Office Business.

«Το ενοποιημένο λογισμικό επικοινωνιών της Microsoft σε συνδυασμό με τις συσκευές της GN, προσφέρει στους χρήστες μία πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας» προσθέτει ο Eric Swift, Senior Director της Unified Communications Group της Microsoft Corp. «Η στρατηγική σχέση της Microsoft με τη GN, δημιουργεί για τους πελάτες μας νέες ευκαιρίες να αυξήσουν την επιχειρηματική αξία της δουλειάς τους, χάρη στην καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία που επιτυγχάνεται μεταξύ των χρηστών.»

Ο ΜcNair συμπληρώνει «Οι εργαζόμενοι σε γραφεία νιώθουν ολοένα και μεγαλύτερη την ανάγκη της πρόσβασης στις εφαρμογές του υπολογιστή τους-συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής τηλεφωνίας- από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, μέσω εξωτερικής συσκευής. Σε αυτό το σημείο, τα ασύρματα ακουστικά παίζουν σημαντικό ρόλο γιατί επιτρέπουν στους χρήστες ελευθερία χεριών και μετακίνησης. Αλλά και οι εταιρείες μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη χάρη στην αυξημένη παραγωγικότητα των εργαζόμενων που μετακινούνται συχνά, με αυτά τα πολύ αποτελεσματικά επαγγελματικά εργαλεία. Η GN διαθέτει ένα ευρύ φάσμα συμβατών συσκευών που είναι ευέλικτες και ευπροσάρμοστες κι έτσι αποτελούν τον ιδανικό ‘συνεργάτη’ για όλους όσους χρησιμοποιούν το Office Communicator 2007, ασχέτως κλάδου, τοποθεσίας ή τρόπου εργασίας».

Σημειώνεται πως και τα τρία ακουστικά της GN φέρουν τεχνολογία PeakStop™, που εξαλείφει τους ξαφνικούς δυνατούς ήχους, προστατεύοντας έτσι την ακοή του χρήστη. Επιπλέον, οι συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένα πλήκτρα αποδοχής ή απόρριψης κλήσης και προσαρμογής της έντασης φωνής ακόμα και 100 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή ή το σταθερό τηλέφωνο. Τα ακουστικά είναι κατάλληλα για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και επίπεδα εργασίας, από το προσωπικό γραφείου ή εξυπηρέτησης πελατών έως τους πωλητές και τα διοικητικά στελέχη.

Βασικά προϊοντικά χαρακτηριστικά:

  • Το Jabra GN9350 OC δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης πολλαπλής επικοινωνίας στους χρήστες οι οποίοι μπορούν να εναλλάσσουν εύκολα μεταξύ διαδικτυακής (VoIP) επικοινωνίας και παραδοσιακής τηλεφωνικής συσκευής . Το ακουστικό επιτρέπει την τηλεφωνική συνδιάσκεψη, διαθέτει άγκιστρο τριών διαφορετικών τρόπων εφαρμογής και μία προαιρετική δεύτερημπαταρία για απεριόριστο χρόνο ομιλίας.
  • Το Jabra GN9330 USBOC είναι ένα ελαφρύ, ασύρματο ακουστικό με εμβέλεια έως και 100 μέτρων. Ζυγίζει λιγότερο από 25 γραμμάρια και προσφέρει έως και 6 ώρες συνεχούς ομιλίας.
  • Το Jabra GN2000 USBOC είναι μια ενσύρματη με δύο ακουστικά συσκευή, που προσφέρει εξαιρετική άνεση στον χρήστη, χάρη στο ειδικό μαξιλαράκι του αγκίστρου που εφαρμόζει αυτόματα στο αυτί του χρήστη ανεξαρτήτως σχήματος ή γωνίας.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>