ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

17/10/2007
Εικόνα και ήχος επόμενης γενιάς για το αυτοκίνητο σας από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του XAV-W1, ενός νέου συστήματος ήχου και εικόνας για το αυτοκίνητο. Το XAV-W1 είναι το πρώτο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου της Sony, με μέγεθος διπλού din, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, εύκολη σύνδεση με MP3 players καθώς και επιλογές προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Με το XAV-W1 μπορείτε τώρα να προσφέρετε στους επιβάτες σας κρυστάλλινο ήχο και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ ταξιδεύετε.

Το νέο αυτό DVD player αυτοκινήτου της Sony διαθέτει οθόνη Double WVGA TFT 7 ιντσών η οποία προσφέρει εικόνα εξαιρετικής ποιότητας με ανάλυση 800 x 480 pixels (παραδοσιακή ανάλυση QVGA : 480 x 234 pixels). Στα υπόλοιπα γνωρίσματα περιλαμβάνεται η τεχνολογία DRIVE-S II, η οποία εξασφαλίζει εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και η λειτουργία Karaoke-Mic, χάρη στην οποία οι επιβάτες σας μπορούν να τραγουδούν οι ίδιοι όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Εκπληκτικές επιδόσεις ήχου και εικόνας
Η νέα κεντρική μονάδα video του XAV-W1 υποστηρίζει το format Super Audio CD και παρέχει ήχο surround 5.1 καναλιών. Διαθέτει οθόνη WVGA-TFT, με διαγώνιο 7 ιντσών, η οποία προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν αναπαραγωγή από CD, DVD και Super Audio CD. Η συσκευή υποστηρίζει ήχο Dolby® Digital surround και αναπαραγωγή ήχου dts® (Digital Surround Processing) και αναπαραγωγή αρχείων JPEG video, DivX video, Windows Media Audio (WMA) και MP3.


Super Audio CD
Η ενσωματωμένη υποστήριξη Super Audio CD βασίζεται στην τεχνολογία Direct Stream Digital ™ (DSD). Η τεχνολογία DSD επιτυγχάνει την καταγραφή μουσικής με συχνότητα δειγματοληψίας 2,822 MHz και στη συνέχεια μετατρέπει το σήμα σε δεδομένα 1-bit.

Εύκολη στη σύνδεση ψηφιακή μουσική
Το εύκολο στη χρήση γραφικό σύστημα χειρισμού (user interface) του συστήματος ψυχαγωγίας κάνει εύκολη τη σύνδεση και τον έλεγχο εξωτερικών συσκευών ψυχαγωγίας και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή video. Μπορείτε να συνδέσετε στο σύστημα το MP3 player σας και να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο (πωλείται ξεχωριστά) για να διαχειρίζεστε εύκολα τις ψηφιακές σας μουσικές βιβλιοθήκες ενώ οδηγείτε.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε τα ψηφιακά σας αρχεία μουσικής, είτε βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι, είτε στο πίσω κάθισμα, με τη βοήθεια του τηλεχειριστήριου που συνοδεύει το σύστημα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3 ή video στην οπίσθια είσοδο aux με καλώδιο ήχου (περιλαμβάνεται gender changer καλώδιο RCA AV). Το σύστημα προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών αναπαραγωγής στις οποίες περιλαμβάνεται αναπαραγωγή από DVD, DVD-R/RW, Super Audio CD, VCD, CD και CD-R. Η τεχνολογία Sony DRIVE-S II εξασφαλίζει ομαλή αναπαραγωγή ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, καθιστώντας την κεντρική μονάδα ανθεκτική σε παρεμβολές από τις δονήσεις που προκαλούνται από την επιφάνεια του δρόμου ενώ οδηγείτε.

Προσαρμόστε το στο προσωπικό σας γούστο
Για να ανταποκριθεί στις προσωπικές προτιμήσεις των οδηγών αλλά και των επιβατών, το XAV-W1 διαθέτει λειτουργίες που επιτρέπουν την προσαρμογή των ρυθμίσεων της εικόνας και του ήχου. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σύλληψης (capture), μπορείτε να ορίσετε την εικόνα φόντου (wallpaper), εμφανίζοντας στην οθόνη το αγαπημένο σας θέμα. Η ρύθμιση χρόνου, ο ψηφιακός ισοσταθμιστής 7 περιοχών και η λειτουργία ρύθμισης του κεντρικού ηχείου που προσφέρει η τεχνολογία X-DSP κατευθύνουν τον ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου στα αυτιά των επιβατών με απόλυτο συγχρονισμό, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία κάθεται ο επιβάτης. Το σύστημα αποδίδει ισχύ 52 watts σε τέσσερα κανάλια προσφέροντας πλούσιο και καθαρό ήχο.

Η είσοδος 3AV χρησιμοποιείται για τη σύνδεση άλλων συσκευών εικόνας και ήχου, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή βιντεοκάμερες, ενώ η είσοδος camera μπορεί να συνδεθεί με οπίσθια κάμερα και να εμφανίζει την εικόνα στην οθόνη σας, βοηθώντας σας στην οδήγηση. Χάρη στη λειτουργία Zone by Zone, οι επιβάτες μπορούν να διαχωρίσουν τις ζώνες ήχου μεταξύ των μπροστινών και των πίσω θέσεων του αυτοκινήτου.

Πολυκάναλα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου της Sony
Για όσους οδηγούς επιθυμούν μια λύση μεγέθους ενός din με πολυκάναλη αναπαραγωγή, η Sony προσφέρει επίσης το στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου MEX-DV1000. Το XAV-W1, υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο Dolby Digital surround, αναπαραγωγή DTS Digital Surround Processing, X-DSP και CSO. Οι έξυπνες τεχνολογίες ρύθμισης χρόνου εξασφαλίζουν ήχο υψηλής ποιότητας ανεξάρτητα από τη θέση που κάθεται ο επιβάτης. Το μοντέλο MEX-DV1000 υποστηρίζει και αυτό στερεοφωνική αναπαραγωγή ήχου Dolby Digital surround.

Και τα δύο μοντέλα, τα οποία έχουν μέγεθος ενός din, υποστηρίζουν αναπαραγωγή αρχείων Windows Media Audio (WMA) και MP3 και αποδίδουν ισχύ 52 watts σε τέσσερα κανάλια, εξασφαλίζοντας καθαρό ήχο. Το μοντέλο MEX-DV2000 ξεχωρίζει χάρη στο λευκό φωτισμό των πλήκτρων χειρισμού στην εμπρόσθια επιφάνεια, ενώ η αποσπώμενη πρόσοψη  προσφέρει επιπρόσθετη ασφάλεια.

Το μοντέλο XAV-W1 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Σεπτέμβριο του 2007.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>