ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

16/10/2007
Οι φανατικοί της φωτογραφίας βρίσκουν ό,τι χρειάζονται σε δύο νέους φωτογραφικούς εκτυπωτές Epson

Οι Epson Stylus Photo RX685 και RX585 περιλαμβάνουν τις ίδιες πρωτοποριακές τεχνολογίες εκτύπωσης που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα Epson με μελάνια έξι χρωμάτων Epson Claria™ Photographic, μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης και τεχνολογία Advanced Variable-sized Droplet για πιο ευκρινείς εικόνες.

Με δύο προϊόντα άριστης ποιότητας για εκτύπωση, σάρωση, και αντιγραφή φωτογραφιών, εγγράφων, και επιφανειών CD και DVD, η Epson ικανοποιεί και πάλι τις ανάγκες των επαγγελματιών φωτογράφων και των φανατικών της φωτογραφίας. Πιο συγκεκριμένα, οι Epson Stylus Photo RX585 και RX685 χρησιμοποιούν το μελάνι Epson Claria Photographic, υψηλής ευκρίνειας και έξι χρωμάτων, το οποίο βασίζεται σε χρωστική ουσία, αποδίδοντας καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής1 από αυτές του φωτογραφείου μέχρι και 200 χρόνια , όταν φυλάσσονται σε album και 98 χρόνια , όταν εκτίθενται μέσα σε κορνίζα. Τα ξεχωριστά φυσίγγια μελανιού ανά χρώμα συνεπάγονται ότι είναι επίσης χαμηλό το κόστος λειτουργίας τους, με την αντικατάσταση κάθε χρώματος που χρησιμοποιείται με μόλις € 9.99.

Με ένα νέο μηχανισμό για την κεφαλή εκτύπωσης τα προϊόντα επιτυγχάνουν μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης ενώ με το μικρο-επεξεργαστή ‘REALOID’ ενισχύεται σημαντικά η ισχύς επεξεργασία με ρύθμιση αυτόνομης λειτουργίας. Και οι δύο χρησιμοποιούν ξεχωριστά φυσίγγια μελανιού για χαμηλού κόστους εκτύπωση, που απαιτεί την αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει χρησιμοποιηθεί.

Ο Stylus Photo RX685 αποδίδει, σε 23 μόλις δευτερόλεπτα, άριστης ποιότητας εκτυπώσεις, οι οποίες έχουν καλύτερη όψη από αυτές του εργαστηρίου ενός φωτογραφείου. Οι απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών χρειάζονται περίπου 12 δευτερόλεπτα και τα έγγραφα μεγέθους A4 εκτυπώνονται με ταχύτητα μέχρι και 40 σελίδων το λεπτό. Έχει δύο υποδοχές για χαρτί μεγέθους A4 για εξελιγμένη διαχείριση των μέσων εκτύπωσης. Η πρώτη προστατεύει το φωτογραφικό χαρτί από τη σκόνη, και είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή. Η δεύτερη είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικού μεγέθους και τύπων χαρτιού. Διατίθεται επίσης το προαιρετικό ‘Auto Duplexer’ για διπλής όψης εκτύπωση.

Ο Stylus Photo RX585 προσφέρει, σε 27 μόλις δευτερόλεπτα, άριστης ποιότητας εκτυπώσεις, για απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών χρειάζεται περίπου 12 δευτερόλεπτα, ενώ για έγγραφα μεγέθους A4 η ταχύτητα φθάνει μέχρι και 37 σελίδες το λεπτό.

Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Epson Advanced Variable-sized Droplet. Με πέντε διαφορετικά μεγέθη σταγονιδίου, χρησιμοποιείται το μικρότερο μέγεθος σταγονιδίου στα 1.5pl για περιοχές όπου απαιτείται εξαιρετική λεπτομέρεια και τα μεγαλύτερα σταγονίδια, όπου χρειάζονται μεγαλύτερες επιφάνειες χρώματος. Έχει επίσης αναπτυχθεί ένας νέος, γρήγορος μηχανισμός για την κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo™ για να αυξηθούν περαιτέρω οι ταχύτητες εκτύπωσης. Ο νέος μηχανισμός μέσα στην κεφαλή εκτύπωσης αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο μπορούν να εκτοξευθούν τα σταγονίδια μελανιού από τα στόμια, με αποτέλεσμα μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης. 

Η τεχνολογία PhotoEnhance της Epson που διαθέτουν οι δύο εκτυπωτές εντοπίζει αυτόματα εικόνες που προβάλλουν αποχρώσεις του δέρματος, τοπία και ουρανό και τις αναπαράγει με προηγμένες ρυθμίσεις χρωμάτων για συνολική βελτίωση των αποχρώσεων και των λόγων αντίθεσης. Παράλληλα, μία νέα λειτουργία για νυχτερινές εικόνες βελτιώνει την ποιότητα των πιο σκοτεινών φωτογραφιών. Αποκλειστικά στον Epson Stylus Photo RX685 υπάρχει και η επιλογή της προεπισκόπησης των αλλαγών που έχουν γίνει από το PhotoEnhance, όταν αυτός βρίσκεται σε αυτόνομη λειτουργία.  Μια ακόμα δυνατότητα που προσφέρεται από τους Stylus Photo RX685 και RX585 είναι η απευθείας εκτύπωση σε εκτυπώσιμα CD ή DVD μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας.

Η εμφάνιση της προεπισκόπησης στην έγχρωμη οθόνη LCD 6.3 εκατοστών επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία των φωτογραφιών χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με την ψηφιακή κάμερα PictBridge και το USB DIRECT-PRINT για αυτόνομη εκτύπωση φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες μπορούν ακόμα να εκτυπωθούν απευθείας από κινητό τηλέφωνο με σύνδεση Bluetooth μέσω του προαιρετικού προσαρμογέα (αντάπτορα) Bluetooth.

Από τον CIS σαρωτή ανάλυσης 1200dpi είναι εύκολη η απευθείας αποστολή υψηλής ποιότητας ψηφιακών εικόνων σε κάρτα μνήμης, ηλεκτρονική διεύθυνση, αρχείο pdf ή αρχείο του υπολογιστή. Το λογισμικό Epson Scan 3.1 προσφέρει τις πιο προηγμένες δυνατότητες στη σάρωση, συμπεριλαμβανομένου του Auto Photo Orientation για την ανάλυση του περιεχομένου της εικόνας. Εντοπίζει τη θέση της εικόνας και αυτόματα περιστρέφεται. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες δεν χρειάζεται να είναι προσεκτικά τοποθετημένες στον σαρωτή. Επίσης, το Epson Easy Photo Fix™ ξαναζωντανεύει παλιές ή ξεθωριασμένες εικόνες, με την αποκατάσταση των χρωμάτων, τη διόρθωση του φωτός στο φόντο και τη βελτιωμένη ψηφιακή διόρθωση της σκόνης. 

Κύρια χαρακτηριστικά του Epson Stylus Photo RX685 και Stylus Photo RX585:

 • Καλύτερη όψη φωτογραφιών και μεγαλύτερη διάρκεια από αυτές του εργαστηρίου ενός φωτογραφείου, μέχρι 200 χρόνια σε album ή 98 χρόνια όταν εκτίθενται μέσα σε κορνίζα
 • Μελάνι έξι χρωμάτων Epson Claria Photographic για ευρεία γκάμα χρωμάτων και ομαλές διαβαθμίσεις
 • Χαμηλού κόστους ξεχωριστά φυσίγγια μελανιού με τιμή στα € 9.99 μόνο – αντικατάσταση μόνο του χρώματος που χρησιμοποιείται
 • Γρήγορη κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo: εκτύπωση φωτογραφιών που έχουν καλύτερη όψη από αυτές του εργαστηρίου ενός φωτογραφείου από τον Stylus photo RX685 σε μόλις 23 δευτερόλεπτα και από τον Stylus Photo RX585 σε 27 δευτερόλεπτα
 • Μεγάλες ταχύτητες επεξεργασίας σε ρύθμιση αυτόνομης λειτουργίας με το Epson ‘REALOID’
 • Αυτόματη βελτίωση εικόνας με την τεχνολογία Epson PhotoEnhance
 • Σάρωση υψηλής ποιότητας εικόνων και εγγράφων με οπτική ανάλυση σάρωσης 1200x2400dpi
 • Λογισμικό Epson Scan 3.1 (συμπεριλαμβάνει το Epson Easy Photo Fix™) για την επεξεργασία φωτογραφιών και βελτίωση ποιότητας παλιών φωτογραφιών
 • Προεπισκόπηση φωτογραφιών πριν την εκτύπωση στην έγχρωμη οθόνη LCD 6.3 εκατοστών
 • Αντιγραφή και επεξεργασία σε αυτόνομη λειτουργία
 • Αναπαραγωγή ζωντανών, πιστών στην πραγματικότητα εικόνων, με ανάλυση εκτύπωσης 5760x1440dpi
 • Απευθείας εκτύπβση από την κάρτα μνήμης της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, την ψηφιακή κάμερα PictBridge, το USB DIRECT PRINT ή τον προαιρετικό προσαρμογέα Bluetooth
 • Εκτύπωση ή αντιγραφή σε επιφάνειες CD και DVD
 • Δημιουργική εκτύπωση με το Epson Easy Photo Print
 • Συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο ENERGYSTAR για τη μείωση της σπατάλης ενέργειας
 • Κόστος: € 179, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του Epson Stylus Photo RX685:

 • Ευέλικτη διαχείριση του χαρτιού – μία θήκη χαρτιού μπροστά, μία υποδοχή χαρτιού πίσω
 • Εκτύπωση διπλής όψης έγγραφων με το προαιρετικό Auto Duplexer
 • Αυτόματη πρόσβαση στην υποδοχή για το CD
 • Epson PhotoEnhance σε ρύθμιση αυτόνομης λειτουργίας
 • Κόστος: € 199, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>