ICT plus
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

16/7/2007
Velti-Interpublic: Η κοινοπραξία του μέλλοντος στο χώρο του Mobile Marketing

Οι εταιρείες Velti  και Interpublic ανακοίνωσαν την ίδρυση της Ansible, κοινς εταιρίας στο χώρο του mobile marketing. Η Ansible, με έδρα τη Νέα Υόρκη και γραφεία στο Λονδίνο, Λος Άντζελες και Πεκίνο θα συνεργάζεται με όλες τις εταιρίες του Ομίλου Interpublic.

Η Ansible θα συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες, διαφημιστικές εταιρίες καθώς και εταιρίες παροχής περιεχομένου με σκοπό την αξιοποίηση και την ανάπτυξη λύσεων στους τομείς της διαφήμισης μέσω κινητού τηλεφώνου και του mobile marketing. Η Ansible σχεδιάζει και παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής, δημιουργικής ανάπτυξης και διαχείρισης καμπάνιας, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής και την εμπειρία που διαθέτει σ’ αυτούς τους τομείς. 

Ο Michael I. Roth, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interpublic επισήμανε: «Η κινητή τηλεφωνία αποτελεί ένα κρίσιμο Μέσο που σταδιακά γεφυρώνει τα παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές. Ο ρυθμός απορρόφησης κονδυλίων από τα αναδυόμενα Μέσα για το mobile marketing, θα συνεχίσει να αυξάνεται. Αυτή η διεθνής τάση καθιστά το σχηματισμό της Ansible υψίστης σημασίας. Όλες οι εταιρίες - Μέλη του Ομίλου μας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αντλούν τεχνογνωσία και υπηρεσίες στο χώρο του mobile marketing, μέσα από μία τεράστια και δοκιμασμένη «τράπεζα δεδομένων», επιτυγχάνοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες τους. Η δύναμη του mobile marketing μπορεί τώρα να ενσωματωθεί απόλυτα στις πολυδιαυλικές λύσεις που όλες οι εταιρίες -Μέλη του Ομίλου πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες μας, προς ικανοποίηση των αναγκών τους.»

Ο Αλέξανδρος Μούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Velti, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την εδραίωση μιας στρατηγικής σχέσης με την Interpublic, μέσω της δημιουργίας της Ansible. Η κινητή τηλεφωνία αναμένεται να γνωρίσει εκρηκτική ανάπτυξη μέσα στα επόμενα χρόνια, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα εστιάζουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών συγκεκριμένων κοινών -στόχων, συγκριτικα με οποιοδήποτε άλλο Μέσο συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου. Η τεχνογνωσία και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της Velti συνδυάστηκαν με τους πελάτες, το brand και την παγκόσμια παρουσία της Interpublic, για να αναδείξουν την Ansible ως την πρώτη παγκόσμια εταιρία πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων διαφήμισης και mobile marketing».

«Αξιολογήσαμε περισσότερες από 40 κορυφαίες εταιρίες παροχής λύσεων κινητής τηλεφωνίας και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τη Velti εξαιτίας της τεχνολογικά προηγμένης πλατφόρμας της και της εκτεταμένης εμπειρίας της με παρόχους κινητής τηλεφωνίας» δήλωσε ο Bant Breen, Πρόεδρος του Futures Marketing Group της Interpublic. «Ως νέο μέλος του Futures Marketing Group, η Ansible θα  ενισχύσει την υποδομή του Group στην παροχή υπηρεσιών στα αναδυόμενα Μέσα και θα συμπληρώσει το δυναμικό των αντίστοιχων εταιριών του Group όπως είναι οι Reprise Media και συνεργατών όπως είναι οι Interpublic Emerging Media Lab, Spot Runner και Facebook.

Η Ansible θα λειτουργεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία και θα αξιοποιεί τις υπηρεσίες mobile marketing της Velti σε όλες τις αγορές που θα δραστηριοποιείται. Η Ansible θα διοικείται από τον Vladimir Edelman, πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της Soapbox Mobile, ενώ ο Larry Harris, πρώην Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του τμήματος Integrated Marketing της Draftfcb, θα κατέχει τη θέση του Προέδρου στην εταιρία.

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 1706 επόμενη > τελευταία >>