ICT plus
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

9/7/2007
Η Sony διευρύνει τη μεσαία κατηγορία βιντεοπροβολέων της

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία έξι νέων βιντεοπροβολέων της σειράς C, σχεδιασμένων για εκπαιδευτική και επαγγελματική χρήση, με τα οποία τριπλασιάζει την γκάμα των μοντέλων της στους βιντεοπροβολείς μεσαίας κατηγορίας. Τα νέα αυτά μοντέλα χρησιμοποιούν πρωτότυπα panels της Sony, τεχνολογίας 3-LCD και προσφέρουν άριστη χρωματική αναπαραγωγή και φωτεινότητα από 2.700 ως 3.500 ANSI lumens, εξασφαλίζοντας καθαρή, φωτεινή και ευκρινή εικόνα στα περισσότερα περιβάλλοντα. Τρία από τα νέα μοντέλα διαθέτουν δυνατότητες δικτύωσης και προσφέρουν λειτουργίες απομακρυσμένης παρουσίασης και διαχείρισης. Τα νέα μοντέλα προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στη σειρά επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Sony, με πλήρη γκάμα αναλύσεων, στην οποία περιλαμβάνεται και το πρώτο widescreen panel με ανάλυση WXGA. Τα νέα μοντέλα της σειράς βιντεοπροβολέων C είναι ασφαλή και εύκολα στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, ενώ διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σχολιάζοντας, ο κ. Robert Meakin, Product Marketing Manager του Front Projector Group της Sony Europe, λέει: «Από την κυκλοφορία των μοντέλων CX61 και CX63 πέρυσι, έχουμε διαπιστώσει πραγματικά μεγάλη ανάπτυξη στις αγορές της εκπαίδευσης και του επαγγελματικού τομέα, όπου οι χρήστες επιθυμούν, σε ανταγωνιστικές τιμές, την ποιότητα και την αξιοπιστία που η Sony μπορεί να προσφέρει. Με μεγάλη ικανοποίηση, είμαι σε θέση να ανακοινώσω την τόσο ισχυρή αυτή νέα σειρά μοντέλων και είμαι σίγουρος ότι, τόσο οι μεταπωλητές μας, όσο και οι τελικοί χρήστες θα απολαύσουν τις ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες επιλογής που προσφέρουν τα έξι νέα μοντέλα».

Τρία από τα έξι νέα μοντέλα βιντεοπροβολέων της σειράς C είναι εξοπλισμένα με την δικτυακή τεχνολογία παρουσίασης Sony AirShot. Η μοναδική αυτή τεχνολογία επιτρέπει στους παρουσιαστές να πραγματοποιούν αποστολή περιεχομένου από το PC τους στον βιντεοπροβολέα μέσω τυποποιημένης σύνδεσης δικτύου RJ45. Ο βιντεοπροβολέας μπορεί να βρίσκεται σε κάποια απομακρυσμένη τοποθεσία, ενώ ο παρουσιαστής διατηρεί πλήρη έλεγχο στο τι βλέπει το κοινό. Επιπρόσθετα, ένα εργαλείο διαχείρισης με όνομα Ziris Manage Lite (διατίθεται προαιρετικά) επιτρέπει στον υπεύθυνο IT ή τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων να διαχειρίζεται εκ του μακρώθεν όλους τους βιντεοπροβολείς Sony που βρίσκονται συνδεδεμένοι στο δίκτυο.
 
«Οι εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής είναι συναρπαστικές, τόσο για τον επαγγελματικό τομέα όσο και για τον τομέα της εκπαίδευσης. Οι τηλεδιασκέψεις και οι διαδικασίες εκπαίδευσης από απόσταση μέσω προβολών σε πολλαπλές αίθουσες διδασκαλίας γίνονται εξαιρετικά απλές με τη σειρά C. Οι παρουσιαστές θα εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο μειώνοντας την ανάγκη για επαγγελματικά ταξίδια. Παράλληλα όμως υπάρχει όφελος για το συνολικό κόστος αλλά και για το περιβάλλον: Δεν θα είναι πλέον αναγκαία μια ακριβή πτήση για να πραγματοποιήσει κάποιος μια παρουσίαση», προσθέτει ο κ. Robert Meakin.

Μια σημαντική προσθήκη στη σειρά αποτελεί το μοντέλο VPL-CW125, το οποίο ακολουθεί την πρόσφατη νέα τάση των PC με οθόνες widescreen. Ο κορυφαίος αυτός βιντεοπροβολέας διαθέτει το νέο LCD panel 0,74 ιντσών με ανάλυση WXGA 1366 x 800 το οποίο προσφέρει πραγματική, εγγενή ανάλυση widescreen επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενα από οθόνες PC με ανάλυση WXGA καθώς και video με αναλογία εικόνας 16:9.

Η Sony αναβάθμισε επίσης τους φακούς των μοντέλων της νέας σειράς C, προσφέροντας τώρα μεγαλύτερη διάμετρο και υψηλότερη ανάλυση η οποία, σε συνδυασμό με το νέο οπτικό μηχανισμό και την λάμπα υψηλής απόδοσης προσφέρει ακόμα υψηλότερη φωτεινότητα και καθαρότερη εικόνα.

Η σειρά C περιλαμβάνει επίσης το πακέτο υποστήριξης Prime Support της Sony: Σε περίπτωση βλάβης, η Sony προσφέρει στους πελάτες της, χωρίς χρέωση, την επόμενη ημέρα, έναν άλλο βιντεοπροβολέα ίδιων προδιαγραφών ή την επιλογή επιδιόρθωσης. Η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών (με αριθμό χωρίς χρέωση για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες) προσφέρει τεχνικές συμβουλές καθώς και υποστήριξη για την παραλαβή και την παράδοση των προϊόντων οπουδήποτε στην ΕΕ, τη Νορβηγία ή την Ελβετία.

 

CX155

CX150

CX125

CX120

CX100

CW125

Φωτεινότητα

3500-lm

3000-lm

2700-lm

3000-lm

Ανάλυση

XGA

WXGA

Δυνατότητες δικτύωσης

Ναι

Παρουσίαση

Ziris Manage

Όχι

Ναι

Παρουσίαση

Ziris Manage

Όχι

Όχι

Ναι

Παρουσίαση

Ziris Manage

Τεχνολογία Side Shot

Ναι

Όχι

Ναι

Όχι

Όχι

Ναι

Τηλεχειριστήριο που παρέχεται

RM-PJ18

RM-PJ5

RM-PJ18

RM-PJ5

RM-PJ5

RM-PJ18

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 633 επόμενη > τελευταία >>