ICT plus
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

5/7/2007
Νέα οθόνη ASUS PG221 LCD

Για να ικανοποιήσει τους χρήστες που επιζητούν περισσότερα από τις οθόνες LCD σε επίπεδο πολυμέσων, η ASUS λανσάρισε την πιο πρόσφατη πρόταση στην αγορά των LCD - την οθόνη ASUS PG221 LCD. Η ASUS PG221 είναι μια ευρεία οθόνη (widescreen) 22 ιντσών, η οποία συνδυάζει τον κομψό και καινοτόμο βιομηχανικό σχεδιασμό με εξαιρετική απόδοση εικόνας και ήχου ώστε να επιτρέψει στους χρήστες να βιώσουν στο έπακρο το θαύμα της διαστημικής εποχής. Οι πολλαπλές είσοδοι για βίντεο και η υποστήριξη USB 2.0 μετατρέπουν την PG221 σε ένα ιδανικό κέντρο προβολής πολυμέσων στο δωμάτιό του χρήστη.

Απολαύστε Πεντακάθαρο Ήχο
Η PG221 διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 2.1 καναλιών τα οποία περιλαμβάνουν δορυφορικά ηχεία 10W και ένα subwoofer 15W στο πίσω μέρος. Για να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την ακουστική εμπειρία, η ASUS PG221 μπορεί επίσης να υποστηρίξει ένα σύστημα ήχου surround 6.1-CH με την SRS TruSurround XT Technology - μια τεχνολογία που συχνά υιοθετείται από της τηλεοράσεις LCD. Με αυτό τον τρόπο, η PG221 επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν στο έπακρο την εμπειρία των ηχητικών εφέ χωρίς να εγκαθιστούν πρόσθετα ηχεία, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χώρο και να απολαύσουν το home-theater στο σπίτι.

Δυνατή Υποστήριξη Πολυμέσων
Όπως οι PW201 και PG191, η PG221 διαθέτει και αυτή μια ενσωματωμένη webcam 1.3 mega-pixel με υποδοχές ακουστικών/μικροφώνου για να υποστηρίξει τη διαπροσωπική επικοινωνία. Πέραν της σύνδεσής της με έναν προσωπικό υπολογιστή, η LCD μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα κέντρο προβολής πολυμέσων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υποστηρίζει πολλαπλές εισόδους ήχου και βίντεο συμπεριλαμβανομένων των VGA, DVI, Composite A/V, S-Video και Component (YPbPr, up to 1080i/p), καθώς και θυρών USB2.0, για να είναι διαλειτουργική με όλα τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως HD DVD players, κονσόλες video games, set top boxes, MP3/CD player, karaoke boxes, digital cameras, camcorders, κλπ. Οι χρήστες μπορούν να διασκεδάσουν περισσότερο από όσο φαντάζονται με την PG221 με υποστήριξη HD.

Ξεκούραστη για τα Μάτια
Η ASUS PG221 είναι μια ευρεία οθόνη 22 ιντσών η οποία υιοθετεί ένα πάνελ Color Shine για να προβάλει ξεκάθαρες εικόνες και μια οπτική εμπειρία κινηματογοαφικής ποιότητας. Η τεχνολογία SPLENDID Video Intelligence Technology παρέχει βελτιστοποιημένη απόδοση βίντεο με ευφυή διόρθωση χρωμάτων, φωτεινότητας, αντίθεσης και καθαρότητας - επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης η PG221 υιοθετεί την τεχνολογία Trace Free Technology για να προσφέρει γρήγορους χρόνους απόκρισης 2ms (gray to gray) για ομαλότερη προβολή βίντεο χωρίς σκιές κατά τη διάρκεια παιχνιδιών με υψηλό ρυθμό καρέ. Επιπλέον η τεχνολογία ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) Technology ενισχύει το λόγο αντίθεσης στα 2000:1 για να προσφέρει καθαρότερες και φωτεινότερες εικόνες. Η PG221 έχει περάσει τα τεστ WHQL και έχει πιστοποιηθεί για τα Windows Vista Premium ώστε να δώσει στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία γραφικών.

Η Εμφάνιση Μετράει
Με άφθονες ιδέες gaming ενσωματωμένες στα σχέδια της, η PG221 σε μαύρο και ασημί χρώμα διαθέτει βάση από κράμα αλουμινίου κομμένη σε σχήμα διαμαντιού και μπροστινό πλαίσιο σε γυαλιστερό μαύρο. Το περίγραμμα της οθόνης βασίζεται στα αεροπλάνα Stealth Bombers και το κουτί των subwoofer στο πίσω μέρος έχει το σχήμα ενός κανονιού τανκ. Πέραν αυτών, η PG221 διαθέτει πρωτοποριακά εφε φωτισμού Light-in-Motion τα οποία προέρχονται από το μαγικό όπλο "light sabres" του Star Wars. Κάθε χρώμα (κόκκινο/πράσινο/πορτοκαλί/ροζ/μπλε) αφορά σε μια προκαθορισμένη ηχητική κατάσταση (fighting game/ strategic game/ music/ theater/ standard) - με τη χρήση της ASUS PG221 η εμπειρία θα βελτιωθεί σημαντικά.

Επαναστατικό LED Sensor Control
Επιπλέον, ένα αόρατο σχέδιο LED Sensor Control καινοτομεί στις οθόνες ASUS LCD από την καταπληκτική PW191. Επιτρέπει στο χρήστη μια εμπειρία προηγμένης τεχνολογίας μέσω Scenario Hotkeys, Adjustment Scroll Bar και των αποκλειστικών στερεοφωνικών μελωδιών αλληλεπίδρασης, οι οποίες δημιουργούν μια εξολοκλήρου νέα διαδραστική επιφάνεια χρηστών. Το αποκλειστικό Stereo Surround Melodies περιλαμβάνει 4 τύπους μελωδιών για το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης, και 6 τύπους μελωδιών αλληλεπίδρασης για τα κουμπιά.

Προδιαγραφές

Display

22-inch 16:10 Wide-screen TFT LCD (anti-reflection glare type)

Resolution

1680×1050 WSXGA+ Resolution

Brightness(max.)

320nits Brightness

Contrast Ratio(max.)

2000:1 (dynamic)

Viewing Angle

170°(H) /160°(V) Wide Viewing Angle

Response Time

2ms (gray-to-gray)

Webcam

Built-in 1.3 Mega-pixel Webcam

Speakers

Satellite Speaker: 5Wx2, Woofer: 15W (Power Bass System)

Inputs/ Outputs

- D-Sub, DVI(HDCP), Component, S-Video, Composite
- USB 2.0 Port x 3, Earphone Jack, Microphone Jack

Special Features

- SRS TruSurround XT Technology (6.1CH stereo surround sound)
- Splendid Video Intelligence Technology
- Light-in-Motion Scenario Lighting Effects (5 colors)
- Tilt and Swivel Adjustments
- LED Sensor Control with Interactive Melodies
- 9 Convenient Function Keys(5 Video/Audio Preset Modes & SRS On/Off ) and 1 Scroll Bar
- Cable Management Designs
- Best Compatibility with Graphics Card

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 633 επόμενη > τελευταία >>