ICT plus
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

5/7/2007
Dynamics AX: Το νέο ευέλικτο ERP από την Microsoft

Το Microsoft Dynamics AX, η επιτυχημένη επιχειρηματική λύση της  Microsoft για μεγάλες επιχειρήσεις, διατίθεται και στην ελληνική αγορά, μέσω της εταιρίας DIS, πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft, που έχει αναλάβει την προσαρμογή της στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Η DIS αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της πάνω σε προϊόντα της Microsoft, αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή της εφαρμογής στα ελληνικά δεδομένα μέχρι το τέλος του 2007.

Το Microsoft Dynamics AX απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολύπλοκες διαδικασίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της παραγωγής, της διαχείρισης έργων και της διανομής προϊόντων, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο και ταυτόχρονα χρηστικό εργαλείο, που συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Με την προσθήκη του Microsoft Dynamics AX δίπλα στο ήδη επιτυχημένο Microsoft Dynamics NAV, που απευθύνεται στις μεσαίες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, η Microsoft ολοκληρώνει τη σειρά των προσφερόμενων επιχειρησιακών λύσεων, καλύπτοντας ολόκληρο το εύρος της αγοράς.

H συγκεκριμένη επιχειρησιακή εφαρμογή αποτελεί την ιδανική λύση για ομίλους επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των διαφόρων θυγατρικών τους με παράλληλη κεντρική διαχείριση του πληροφοριακού τους συστήματος.

Βασικό  χαρακτηριστικό του Microsoft Dynamics AX αποτελεί η ενισχυμένη λειτουργικότητά του που επιτρέπει στους χρήστες την αυτοματοποίηση των διαδικασιών που σχετίζονται με τα οικονομικά, τη διαχείριση των πελατών, των ανθρώπινων πόρων, της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η ενοποίηση διαδικασιών και τεχνολογίας, όπου και αν βρίσκονται, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της νέας αυτής λύσης είναι η δυνατότητα ενοποίησης και ολοκλήρωσής της με άλλες εφαρμογές της Microsoft, όπως το Microsoft Office και τα υπόλοιπα προϊόντα της πλατφόρμας της Microsoft, μειώνοντας έτσι το κόστος χρήσης, δεδομένου ότι αξιοποιεί την υπάρχουσα υποδομή πληροφορική και απαιτεί λιγότερο χρόνο εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Microsoft Dynamics AX διατίθεται ήδη σε 40 και πλέον χώρες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 7000 επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Φωκίων Αγγελόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, αναφερόμενος στη διάθεση του Microsoft Dynamics AX στην ελληνική αγορά δήλωσε «Το Microsoft Dynamics AX θα  αποτελέσει ένα επιπλέον σημαντικό εργαλείο για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Στη Microsoft Ελλάς αντιμετωπίζουμε καθημερινά την ανάγκη για την ανάπτυξη λύσεων που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της εργασίας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μας παρέχεται για μια ακόμα φορά η δυνατότητα να την ικανοποιήσουμε. Η συνεργασία μας με την DIS που διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για την προσαρμογή, ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη του Microsoft Dynamics AX, αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά».

Αναφερόμενος στην προοπτική που διανοίγεται στην ελληνική αγορά πληροφορικής, ο Ιωάννης Κυριακόπουλος , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία της εταιρίας με τη Microsoft: «Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται και στην Ελλάδα ένα προϊόν της Microsoft για μεγάλες επιχειρήσεις,  ευθέως ανταγωνιστικού με τα μεγαλύτερα διεθνή ERP συστήματα. Θεωρούμε ότι  αποτελεί μια εναλλακτική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση που έλειπε από την ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η στρατηγική συμφωνία περιλαμβάνει και την υλοποίηση κάθετων λύσεων, που θα εμπλουτίσουν το προϊόν περαιτέρω. Ήδη έχει υπογραφεί η πρώτη  συμφωνία υλοποίησης έργου Microsoft Dynamics AX στην Ελλάδα, ενώ έχουν επιδείξει ενδιαφέρον πολυεθνικές εταιρίες, που χρησιμοποιούν το προϊόν στο εξωτερικό, και προσανατολίζονται στην εγκατάστασή του στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα. Η εμπειρία της ομάδας των συνεργατών της DIS όσον αφορά στην υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία του προϊόντος στο εξωτερικό, μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη θετική πορεία του και στην Ελλάδα».

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 633 επόμενη > τελευταία >>