ICT plus
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

INFO & TELECOM MARKET

7/7/2020
H LG παρέχει καθαρό αέρα σε κάθε χώρο, επεκτείνοντας τη σειρά ιονιστών PuriCare

Με επίκεντρο την αυξανόμενη ανάγκη για καθαρό αέρα στους εσωτερικούς χώρους, η LG Electronics (LG) επεκτείνει τη σειρά ιονιστών PuriCare™. Η πλήρης γκάμα προϊόντων PuriCare™ εγγυάται την άριστη ποιότητα αέρα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, προστατεύοντας τους χρήστες από βλαβερά σωματίδια που προκαλούνται από βιομηχανικά απόβλητα, καιρικά φαινόμενα και τη σκόνη.

«Η νέα σειρά PuriCare™ της LG για το 2020 σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει σε όλους τους καταναλωτές παγκοσμίως καθαρό και υγιεινό αέρα οπουδήποτε κι αν βρίσκονται» δήλωσε ο κ. Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Ο κόσμος σήμερα έχει ιδιαίτερη ανάγκη από καθαρό αέρα με τους καταναλωτές να βρίσκουν στην LG έναν έμπιστο σύμμαχο που παρέχει ποιοτικές και εγγυημένες λύσεις. Είμαστε βέβαιοι πως η σειρά PuriCare™ θα τους ικανοποιήσει πλήρως».

Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του και τον ανεμιστήρα 360 μοιρών, το LG PuriCare 360° Air Purifier, ανανεώνει τον αέρα καλύπτοντας ακόμα και χώρους μεγάλων διαστάσεων. Ο ιονιστής διανέμει καθαρό αέρα σε απόσταση έως και 7.5 μέτρων μέσω του συστήματος Clean Booster1 το οποίο όταν ενεργοποιείται, ανυψώνεται και περιστρέφεται ώστε να γίνεται διανομή του αέρα σε όλο το χώρο.

Ένα ακόμη καινούριο προϊόν για το 2020 είναι και τοLG PuriCare™ Air Purifier Pet, με Photocatalytic Deodorization Filter (Φωτοκαταλυτικό Αποσμητικό Φίλτρο) το οποίο προστατεύει από τη δυσοσμία –ακόμα και των κατοικίδιων– έως και 55% πιο αποτελεσματικά από το LG PuriCare 360°2. Επίσης, το Pet Mode παρέχει κατά 35% ενισχυμένη λειτουργία, για την καλύτερη συλλογή σκόνης και αλλεργιογόνων σωματιδίων3. Επιπλέον, το νέο φίλτρο με σύστημα Easy Change Pre-Filter, είναι εξαιρετικά εύκολο στην αντικατάσταση και εφαρμογή του για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Η σειρά PuriCare της LG περιλαμβάνει επίσης το μικρό, αλλά εξαιρετικά αποδοτικό PuriCare Mini, τον πρώτο φορητό ιονιστή αέρα (air purifier) στον κόσμο, σχεδιασμένο για χρήση εν κινήσει. Στο ίδιο μέγεθος και βάρος με ένα μπουκαλάκι νερού, ο ασύρματος ιονιστής συνοδεύει τον χρήστη οπουδήποτε, χαρίζοντας καθαρό αέρα για 8 ώρες με μία μόνο φόρτιση4.

Επεκτείνοντας επιπλέον την προϊόντική γκάμα με λύσεις για έναν πιο καθαρό και υγιεινό αέρα, δημιουργείται και ένα νέο μοντέλο που καλύπτει χώρους μέχρι 158κυβ.μ5, με δυο ισχυρούς ανεμιστήρες ικανούς για μεταφορά καθαρού αέρα σε απόσταση έως 12 μέτρων, έρχεται να προστεθεί στη σειρά PuriCare και αποτελεί την καλύτερη λύση για εργασιακούς χώρους, σαλόνια, αίθουσες συνεδριάσεων και καφετέριες6.

Τα LG PuriCare 360° και PuriCare Mini διατίθενται σε βασικές αγορές της Ασίας, της Βόρειας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής, ενώ τα PuriCare Pet και Commercial PuriCare είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένες χώρες στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

1Ελεγμένο από το LG Internal Lab σε κλειστό χώρο 259 κυβ. μ. (9,8 Χ 9,8 Χ 2,7μ) χρησιμοποιώντας το PuriCare 360° (model AS309DWA) με ενεργοποιημένο το σύστημα Clean Booster, μετρώντας την ταχύτητα του αέρα σε ύψος 1,5 μέτρου από απόσταση 7,5 μέτρων.
2Ελεγμένο από την TÜV Rheinland συγκρίνοντας την αναρόφυση του PuriCare Pet (model AS190DNPA) με το PuriCare (model AS199DWA) σε εργαστήρι 8τμ σε θερμοκρασία 23.0° C (± 5.0°), με υγρασία 55% (±15%). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες και εξωτερικούς παράγοντες.
3Ελεγμένο από το LG Internal Lab σε ένα pet café (κλειστός χώρος 132κυβ.μ) χρησιμοποιώντας PuriCare Pet (model AS309DNP) με λειτουργεία  Pet Mode και PuriCare 360° (model AS309DWA) σε Auto Mode, μετρώντας το ύψος της σκόνης και τριχών που συλέγχθησαν από το κάτω φίλτρο των δυο συσκευών. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες και εξωτερικούς παράγοντες.
4Με χρήση Low Speed Mode (δυο ώρες συνεχόμενη λειτουργίας σε High Speed Mode). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες και εξωτερικούς παράγοντες.
5Ελεγμένο από το LG Internal lab και το Korean Air Cleaning Association (CA) σε κλειστό χώρο 30κυβ.μ. χρησιμοποιώντας το using Commercial PuriCare (model AS488BWA) σε High Speed Mode με βάση τις προδιαγραφές του CA (SPS-KACA 002-132). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες και εξωτερικούς παράγοντες.
6Ελεγμένο από το LG Internal lab χρησιμοποιώντας το Commercial PuriCare (model AS488BWA) σε κλειστό χώρο 128 κυβ.μ. όπου έγινε μέτρηση της ταχύτητας του αέρα από ύψος 2,4 μέτρων και απόσταση 15,55 μέτρων. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες και εξωτερικούς παράγοντες.

ΑΡΧΕΙΟ - INFO & TELECOM MARKET

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 621 επόμενη > τελευταία >>