ICT plus
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

29/7/2019
Προσδεθείτε και καπνίζετε! Εντός των ημερών αναλυτικά ραπόρτα γι ατα πάντα όλα; Από τον Ιβάν και το υπουργείο "Ψη Δια", μέχρι τον¨"ψηφιακό ανένδοτο" και την Nova

Προφανώς και φυσικά θα το εορτάσουμε !
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε
?
Οτι δηλαδή ο μετρητής των αναρτήσεων στο ICTplus.gr ξεπέρασε προσφάτως τις  61 ΧΙΛΙΑΔΕΣ  και εμείς προχωράμε ακάθεκτοι στην επόμενη δεκαετία του διαδικτυακού τόπου που ξεκίνησε πρώτο την ψηφιακή ενημέρωση για την αγορά των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής. Μακάρι να μπορούσαμε να προσφέρουμε στον καθένα σας το κομμάτι τους από την "τούρτα" της 61ης χιλιάδας. Πάντως όλο και κάτι θα ετοιμάσουμε όταν με το καλό, τον Σεπτέμβριο [ οριστικώς και αμετακλήτως ]  θα σας "κεράσουμε" το ICT Plus, της επόμενης γενιάς, ενώ θέλουμε να σας ευχαριστούμε προκαταβολικά, που και τα δέκα plus χρόνια της λειτουργίας του, μας έχετε συνεχώς στην κορυφή των Β2B sites της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με βάση τις μετρήσεις Alexa by Amazon
[ και όποιος θέλει φέρνει και τα Google Analytics του να τα συγκρίνουμε ]
, οι οποίες την τελευταία διετία έχουν αναβαθμιστεί και βελτιωθεί εκθετικά.

Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε


Για την ιστορία  Ε Δ Ω  ο διαβάστε τον πρώτο "πειραματικό" παπα-γά(λ)λο,
ο οποίος πραγματεύεται ένα γεγονός, το οποίο φαίνεται να είναι σημερινό,
ενώ προφανώς συνέβαινε [ και δεν έχει αποκατασταθεί ] πριν επτά χρόνια.
  
 Αντε και τον Σεπτέμβριο ραντεβού με την νέα εποχή του 
 εξ ολοκλήρου αισθητικ΄ακαι τεχνολογικά ανανεωμένου   ictplus.gr . . . 

Να πούμε

Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 


 K 
 α  λ  λ  λ  λ  ό  ό  ό  ό  ό           

 Κ 
 α  λ   ο  
 ο  ο  κ  κ  α  ί   ί  ί  ρ  ρ  ι  ι  ι  ι       κ  α  ι  


Κ 
 α  λ  ή          ε  β    δ   ο  μ  ά   ά   ά   ά   δ  α  α  α  α 
 α    

και να αρχίσουμε με . . .

Την προσεχή εκλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου της «Κοινωνίας της Πληροφορίας», ο οποίος κατά πάσα [ Το «πάσα» είναι διπλωματική διατύπωση. Εμείς δεν έχουμε επιφυλάξεις ] πιθανότητα είναι ο Σταύρος Ασθενίδης, έμπειρος πληροφορικάριος και «τιμονιέρης» της ΔΑΕΜ. Εκείνο που οφείλω να επισημάνω είναι ότι αρκετοί από εσάς σχολίασαν ότι δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος της αγοράς. Όμως δεν πρόσεξαν [ δεν είναι η πρώτη φορά που δεν συσχετίζετε πληροφορίες ] ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχει «διακριτική» παρουσία του ΣΕΠΕ με τον νομικό της σύμβουλο, τον Βαγγέλη Παπαλάμπρου.

Εν αναμονή της εκλογής του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου μέσα στην εβδομάδα,
ευχόμεθα στα νέα μέλη «καλό κουράγκιο», όπως ευχόμαστε σε όλους,
όσοι και όσες αναλαμβάνουμε κυβερνητικά καθήκοντα και
ειδικά στον τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

Όπως συνειδητοποιείτε, με τα τούτα και τα ΄κείνα, φτάσαμε στο τέλος της δεκαετίας 2010-09 μίας περιόδου που χαρακτηρίστηκε από την «κορύφωση» πολιτικών και οικονομικών γεγονότων, τα οποία και μπορούν άνετα να ονομαστούν [ ίσως ] ως οι μεγαλύτερες ανατροπές στην μεταπολιτευτική ιστορία.

Σήμερα, που λέτε θα ξεκινήσουμε με έναν μικρό πρόλογο, αλλά μεστό και περιεκτικό πρόλογο, ο οποίος θα σας δώσει μία πρόγευση των επομένων ημερών και μέχρι φυσικά να αναχωρήσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση, αρχικά για αποσυμπίεση, στην ντάτσα μου, και μετά να περιοδεύσουμε ανα την Ελλάδα για να κάνουμε επιτόπια ρεπορτάζ, ώστε να διαπιστώσουμε την πρόοδο των έργων της «Ευφυούς Γεωργίας» και των «Εξυπνων Πάρκινγκ» . . .

Πως μη τόπατε  ?
Δεν θα τα προχωρήσει το «Ψη Δια» και
η «Κοινωνία της Πληροφορίας»  ?
Τι μου λέτε  ?
Με αιφνιδιάζετε  !
Δεν το περίμενα . . .

Όπως δεν αιφνιδιάστηκα όταν και  η πολλοστή απόπειρα εξαγοράς της Forthnet δεν έγινε τελικά. Μα καλά βρε παλληκαρώνες μου αυτό δεν ήταν σίγουρο και «καραβοδεμένο» από χίλιες «δέστρες» και με χοντρό «καραβόσχοινο»? Πως και δεν έγινε τελικά αυτή «σίγουρη» εξαγορά, όπως έγραφαν, έλεγαν και υποστήριζαν εκατοντάδες «έγκυροι αναλυτές» εδώ και πέντε [ και βάλε ] χρόνια  ?

Και βεβαίως, εσχάτως, οι «έγκυροι» τηλε-κωμικοί σεναριολόγοι παίζουν το άλλο σενάριο. Αυτό του ΑΝΤ1 και της BlackRock [ ήγουν «Μαύρο Λιθάρι» στα καθ΄ημάς ] που και αυτό το «σχήμα» ενδιαφέρεται, αλλά δεσμευτική πρόταση δεν βλέπουμε. Όπως και οι Τράπεζες, ειδικά η Πειραιώς, που και αυτές «καίγονται» να πουλήσουν, αλλά «φωτιά» δεν βλέπουμε.

Εν κατακλείδι και για να «νετάρουμε»., κατά την ναυτική διάλεκτο !

Όπως σας είπαμε, εμείς φεύγουμε για διακοπές.
Και δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω για τίποτα.
Μα για τ ί π ο τα  !
Τελεία και παύλα.

Αρα με την εξαγορά Forthnetθα ασχοληθούμε [ αν ασχοληθούμε ] μετά την ΔΕΘ

 

Και πάμε να σας πούμε τι σας ετοιμάζουμε [ απολύτως περιληπτικά ] στα επόμενα ολίγα ραπόρτα μας, καθώς σήμερα είμαστε απασχολημένοι με τον αυριανό αγώνα του ενός, του μεγάλου και του μοναδικού Ολυμπιακού, περιμένοντας τους χορηγούς μας να μας πουν από ποια γωνία θα δούμε τον αγώνα για να προετοιμαστούμε ανάλογα.

Λοιπόοοοον . . .

Σας ετοιμάζουμε [ προφανώς ] και ένα και δύο και τρία ραπόρτα, που αναλύονται ως κάτωθι :

1)Σύντομο [ όσο μπορούμε ], συσχετισμένο και περιεκτικό τηλεπικοινωνιακό ραπόρτο, συνδυασμένο με πολιτικές και επιχειρηματικές λεπτομέρειες

2)Μεστό πλην αναλυτικότερα ραπόρτο για πλροφο(φ)ρικάριους που αναθαρρούν για «δουλίιιιτσες» και «τιμολόγια» και δεν έχουν και άδικο.

3)Καταγραφική μεν, αλλά υπόκρυφη αναφορά για τους συσχετισμούς της ΑϊΣη(χ)Τήδικής πιάτσας, που αναδιατάσσονται ταχέως και μπορώ να πω πολύ ταχύτερα από τις άλλες πιάτσες σε σημείο που τρίβουμε τα μάτια μας.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, τσαγκαροδευτεριάτικα, και εν όψει το αυριανού αγώνα του ενός, του μεγάλου και το μοναδικού Ο λ υ μ π ι α κ ο ύ.

Αυτά και είπαμε!

Μετά την ΔΕΘ η Forthnet– Nova.

Και βλέπουμε
Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 2 / 230 επόμενη > τελευταία >>