ICT plus
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

25/7/2019
Σύντομα, περιεκτικά "του δε πόϊντ" μηνύματα προς τους πάντες όλους, τους ολίγους, τους ελαχίστους και ολίγιστους

Ξεκαθαρίζω ότι το σημερινό φωτογραφικό σχόλιο το ανέβασαν πρωί - πρωί τα παπα-γα(λ)λάκια μου. Το ίδιο το είχαν ανεβάσει σχεδόν ένα χρόνο πριν. Και τότε και τώρα δεν κατάλαβα το σημειολογικόν της ανάρτησης. Λέτε να υπονοούν κάτι [ και τότε και τώρα ] που δεν το καταλαβαίνω?Σήμερα θα είμαστε σύντομοι και τα»του δε πόιντ» για ορισμένα θέματα ζέοντα και «φρεζαρισμένα», εν όψει επικείμενης αναχώρησής μας, τώρα που αρχίζει και μπαίνει [? ; ] το νερό στα ΑίΣη(Χ)Τήρικο αυλάκι από τα γαλάζια συντρόφια του υπουργικού κτηρίου, δεξιά, της οδού Πάντους όπως την ανεβαίνεις από την Πάντειο.

Λέμε την καθιερωμένη

Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 


 K 
 α  λ  λ  λ  λ  ό  ό  ό  ό  ό           

 Κ 
 α  λ   ο  
 ο  ο  κ  κ  α  ί   ί  ί  ρ  ρ  ι  ι  ι  ι       κ  α  ι  


Κ 
 α  λ  ή          ε  β    δ   ο  μ  ά   ά   ά   ά   δ  α  α  α  α 
 α    


Κ 
 α  ι          ν  α            χ  α  ι  ρ  ό  μ  α  σ 
 τ   ε      


 τ  
 ο         ν  έ  ο            Ψ  Η   -   Δ  Ι  Α   . . . . . 

Και ξεκινάμε από μία απαραίτητη διόρθωση.

Αναγνώστης [ τακτικός από τις εκλογές και εντεύθεν, καθώς έχει πολύ περισσότερο χρόνο ] με ενημέρωσε ότι  η προσφυγή της Vodafone κατά του διαγωνισμού του (παν)Εξυπνου Πάρκινγκ,  απορρίφθηκε  και δεν έγινε αποδεκτή όπως εγράφη χθες. Εκ του γεγονότος ότι είναι αξιόπιστος αναγνώστης, τον οποίον και ευχαριστούμε, αναφέρουμε την υπόδειξή του, την οποία εκ νέου θα διασταυρώσουμε.

Όμως επί της αρχής να καταθέσουμε και ετέραν λεπτομέρεια, σύμφωνα με την οποίαν  κανένας προηγούμενος  ( προ των εκλογών )  διαγωνισμός που είναι σε ενδιάμεσο στάδιο, ακόμη και πριν την κατακύρωση, δεν θα προχωρήσει μέχρι νεοτέρας. Τελεία και παύλα και έτερον σχόλιον ουδέν. Επίσης η «υπηρεσιακή» πλέον διοίκηση της «Κοινωνίας της Πληροφορίας», δεν έχει την πολιτική έγκριση για την προκήρυξη ουδενός  νέου διαγωνισμού.
 Αυτά για το έργου του (πανε)Εξυπνου Πάρκινγκ.

Αυτές τις ημέρες καταγράφεται ένα δημιουργικό πέρα – δώθε, έλα – φύγε γιατί δρομολογείται το νομοθέτημα του «Επιτελικού Κράτους» [ Εεεε εσύ εκεί στο βάθος μην γελάς. Σε βλέπω ] από το οποίο το «Ψη Δια» έχει «λαμβάνειν», καθώς ασχολείται και με το συγκεκριμένον γνωστικόν αντικείμενον. Θα σας ενημερώσουμε α(να)ρμοδίως και παρακαλούνται οι αιτούμενοι [ θεσμικοί, συνδικαλιστικοί και μη ] συνάντησιν με τον υπουργόν να αναμείνουν στο ακουστικό τους. Θα ειδοποιηθούν εγκαίρως να προσέλθουν, δεόντως προετοιμασμένοι και «έτοιμοι για όλα».

Το τι γίνεται στο σούρτα και στο φέρτα για την ΕΡΤ και τα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα δεν μπορώ να σας τα περιγράψω.  Ούτε ο Χελάκης δεν θα το μετέδιδε. Και επειδή δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω του σούρτα και το φέρτα με την γνωστή λέξη που χαρακτηρίζει παρατεταμένη [ όσο μπορεί να διαρκέσει ] γενετήσια «διαδικασία» , την οποία αναφέρουν δημοσιογράφοι μη έχοντας κουραστεί να βρουν άλλες καταλληλότερες λέξεις, αλλά αυτό που γίνεται γενικώς στα κυβερνητικά και βουλετικά και παραγοντικά και «ομόσταυλα» και υπηρεσιακά κλιμάκια είναι πρωτόγνωρο, Αντε να δούμε, γιατί μετά το καλοκαίρι, τα ΑϊΣη(Χ)Τήδικα γράδα πρέπει να ανέβουν αμέσως. 

 Στα των τηλεπικοινωνιών  δεν σας σας πούμε κάτι σήμερα, καθώς είναι τόσα πολλά που ετοιμάζουμε ξεχωριστό ραπόρτο μαζί με τα ποδοσφαιρικά, από την στιγμή που τα ενοποιήσαμε. Όμως θέλω να πω σε ορισμένους και ολίγιστους τα εξής σημειολογικά, που συνδυαστικά θα είναι μάλλον ακατανόητα στους περισσοτέρους εξ υμών.

Και αρχίζω για να με καταλάβουν [ και αν ] οι ελαχιστότατοι:

 ·  Τι φαίνεται στην μαϊμού όταν ανεβαίνει ψηλά στο δένδρο  ?  

 .  Τι παθαίνει όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα  ?

 ·   Όταν αναρτώνται «κόπυ και πάστε», σε έγκυρα [ κατά τα άλλα ] σάητς, σχόλια «ντυμένα» και συνδυασμένα με [ όχι εμφανώς αναγνωρίσιμη ] «φέηκ» ειδησεογραφία, τι σημαίνει για τους συστηματικούς καταγραφείς των δρωμένων της αγοράς ΑϊΣη(Χ)Τη(Ρ)  ?

 ·  Τι είναι το πολλάκις και το συστηματικώς εξαμαρτείν, όταν το δις είναι ουκ ανδρός [ και γυναικός φυσικά ] σοφού   ?

 ·  Και τέλος [ για να μην σας κουράζω ], επειδή όλοι «είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα» και επειδή όλοι γύρω τριγύρω από μία «αυλή» ζούμε, από τις «μεσοτοιχίες» πολλές φορές ακούγονται πολλά και πριν να το πάρεις χαμπάρι τόχει μάθει όλη η γειτονιά και κυρίως αυτοί που δεν θέλεις και δεν πρέπει.

 

Συνελόντι ειπείν εν όψει τελευταίων [ λόγω αναχώρησης ] πολύ πιο αναλυτικών ραπόρτων.

 Παλληκαρώνες μου όσο πιο χαμηλόφωνα μιλάτε, τόσο πιο πολύ ακούγεστε.

 Και φυσικά από την στιγμή που το «μυστικό» το μαθαίνουν τέσσερις,
 παύει να είναι μυστικά και εξελλίσεται σε «βούκινο»


 Αντε καλό ΠουΣουΚου. . . . Από σήμερα.


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !
<< αρχική < προηγούμενη 229 / 229 επόμενη > τελευταία >>