ICT plus
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

9/7/2019
«Με το καλημέρα» δεν θα τα πάρουμε από τη μούρη τα νέα συντρόφια, που παραλαμβάνουν το κτήριο στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου, ΔΕΞΙΑ (πλέον) όπως την ανεβαίνεις από την Πάντειο! Πρώτα να βρουν τα γραφεία τους. Και μετά . . . !?

Σαφώς και είναι μακράν η κορυφαία φωτογραφία του επταμήνου.
Να πούμε εν τάχει

Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 


 K 
 α  λ  λ  λ  λ  ό  ό  ό  ό  ό           

 Κ 
α  λ   ο  
 ο  ο  κ  κ  α  ί   ί  ί  ρ  ρ  ι  ι  ι  ι       κ  α  ι 


Κ 
 α  λ  ή          ε  β    δ   ο  μ  ά   ά   ά   ά   δ  α  α  α  α 
 α    


Κ 
 α  ι          ν  α            χ  α  ι  ρ  ό  μ  α  σ 
 τ   ε      


 τ  
 ο         ν  έ  ο            Ψ  Η  Π  Τ  Ε  Ε  Ε  . . . . . 

Όπως καταλαβαίνετε ο παπα-γά(λ)λος δεν μπορεί να μείνει χωρίς θέμα «ποτέ των ποτών» !

Το «γεγονότο» και μόνο ότι ένας [ ΕΝΑΣ ] υφυπουργός θα επιφορτιστεί και με των της Πληροφορικής και με τα των Τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο, καταλαβαίνετε ότι δεν θα πλήξουμε καθόλου μα καθόλου. Οχι ότι με τα συντρόφια τους συριζαίους πλήτταμε. Να πούμε την αλήθεια.

Η αστική παιδεία μας, [ Εμείς ως απόφοιτοι της Ελληνογαλλικής Σχολής Αρρένων Πειραιά γαρ ] με την οποία έχει γαλουχηθεί και ο Κυριάκος Πιερρακάκης [ Εκείνος ως απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων ] δεν μας επιτρέπει να τα «πάρουμε από τα μούτρα» τα νέα «ψηφιακά συντρόφια», που σήμερα παραλαμβάνουν το «ψηπτέ» [ ποτέ δεν μας άρεσαν αυτά τα αρχικά ] και το μετονομάζουν σε «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου, ΔΕΞΙΑ όπως την ανεβαίνεις από την Πάντειο.

Θα αφήσουμε τα νέα συντρόφια [ δεν έχει σημασία που είναι σε δεξιά Κυβέρνηση ] να μπουν στα γραφεία τους, να βρουν που είναι οι τουαλέτες, να μάθουν πως ανεβαίνουν από το πάρκινγκ, να στελεχώσουν τις γραμματείες τους [ εκεί θέλουμε να δούμε χαρακτηριστικά δείγματα της αστικής ενδυματολογικής αντίληψης ] να διοριστούν και οι νέοι Γενικοί Γραμματείς, που είναι τουλάχιστον τέσσερις τον αριθμό, που σύμφωνα με το ΦΕΚ είναι οι Γενικές Γραμματείες: του υπουργείου, της Ψηφιακής Πολιτικής, των Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και των Πληροφορικών Συστημάτων και δεν ξέρουμε αν ο υφυπουργός Απλούστευσης Διαδικασιών θα έχει και Γενικό Γραμματέα.

Αρα για να μην μακρυγορούμε: Περιμένουμε την σημερινή παράδοση και παραλαβή της διάδοχης κατάστασης του «ψηπτέ» και μην ανησυχείτε.

Αν βάλουμε στην «ζυγαριά» την Forthnet  [  ξεχνιέται ? ], τα τηλεοπτικά δικαιώματα [ ξεχνιούνται ? ], τα των ΤΠΕ, τα των Τηλεπικοινωνιών, τα της Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τα των πάντων όλων των ΤΠΕ/ICT, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα προλαβαίνουμε να σας ενημερώνουμε

Πάντως αυτό που χαιρόμαστε είναι ότι
δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι είναι αυτοί που λένε:
« Ο Κυριάκος? Φίλος μου ! ! ! ». εννοώντας τον Πιερρακάκη προφανώς
Μιλάμε για πολύ γέλιο.
 Ο Πιερρακάκης αίφνης απέκτησε και χίλιους φίλους από το πουθενά!
και να τους ήθελε ? ! ! ! 

Σας αφήνουμε λοιπόν να μελετήσετε το ΦΕΚ της ίδρυσης του νέου υπουργείου «ψηπτέ», να καταλάβετε σε τι έχουν «μπλέξει» τα νέα συντρόφια, να κάνει τις πρώτες δηλώσεις ο «Πιερρό», να δούμε και την σημειολογία της σημερινής τελετής και από αύριο τα λέμε.

Για την ιστορία, αν και θα έχετε ήδη πληροφορηθεί από το βιογραφικό του νέου υπουργού,  ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι απόφοιτος του ΜΙΤ, του Χάρβαρντ και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο σπουδών την τεχνολογική πολιτική, την πληροφορική και τη δημόσια διοίκηση. Μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής Ερευνών του οργανισμού έρευνας και ανάλυσης «διαΝΕΟσις» μέσω του οποίου εκπόνησε και δημοσιοποίησε μιας σειρά μελετών με έμφαση στην ανάπτυξη και στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Είναι, ατύπως, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή ανάληψης της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με όλο το επιτελείο του νέου Πρωθυπουργού. Αν και η πολιτική σταδιοδρομία του κ. Πιερρακάκη ξεκίνησε από την κεντροαριστερά, διαθέτει ισχυρή αποδοχή και στον κεντροδεξιό χώρο. Έχει υπηρετήσει πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας επί Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, και επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ως επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αναλαμβάνει ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελεί τον «θεμέλιο λίθο» της νέας κυβέρνησης, όπως έχει δηλώσει ο Πρωθυπουργός κατ΄ επανάληψη. Είναι ειδικός σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, ενώ σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η ιδέα πίσω από την ίδρυση του νέου υπουργείου είναι να κηρυχθεί ένας «ψηφιακός ανένδοτος» στη γραφειοκρατία. 
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έχει αναπτύξει όλο το διάστημα πριν τις εκλογές ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας, έχοντας στελεχώσει το επιτελείο του με μια υπερκομματική ομάδα ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατάγεται από την Μάνη, μεγάλωσε στα Κάτω Πατήσια και αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Είναι παντρεμένος με την πολιτικό μηχανικό Δήμητρα Μουστακάτου και πατέρας τριών παιδιών και ζει στις Αχαρνές Αττικής.

Επίσης για να είστε "του δε πόιντ"
 Ε Δ Ω  δείτε ποιός είναι ο  Λευτέρης Αυγενάκης,  υφυπουργός Αθλήτισμού,
ο καθ΄ ύλην πρώτος αυναρμόδιος για τα Ποδοσφαιρικά δρώμενα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα
και
 Ε Δ Ω  δείτε ποιός είναι  ο Στέλιος Πέτσας ,  ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ,
αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης ενώ είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος

 Πάααρα πολύ καλημέρα σας

Και είπαμε . . . !

 Εμείς και εσείς δεν πρόκειται να πλήξουμε.
 Π Ο Τ Ε   ! 

 

--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !
<< αρχική < προηγούμενη 220 / 229 επόμενη > τελευταία >>