ICT plus
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

5/7/2019
Παπα-γά(λ)λος ΙΙΙ: ο Δρόσος πάει να «αρραβωνιάσει» την ΕΡΤ με τον Ιβάν και μετά θα την «στρίψει», αφού τα κάνει «κερκίδα όλα», γιατί οι «πεθερές»της ΝΔ έρχονται φουριόζες.


Δεν θα βρίσκαμε καλύτερο φωτό σήμερα για να περιγράψουμε τις μεθοδεύσεις του κου Ιωάννου Δρόσου, Διευθύντος Συμβούλου της ΕΡΤ και καθηγητή Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Το σημερινό τρίτο και τελευταίο ραπόρτο πριν τις εκλογές είναι αποτέλεσμα πολυήμερης και κοπιώδους μελέτης και επισκόπησης δημοσιευμάτων, αναφορών, βίντεο, συζητήσεων, διασταυρώσεων πληροφοριών, ενημερώσεων από ειδικούς νομικούς και φυσικά συζητήσεων με πολιτικούς, θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για να έχετε το παρακάτω ολιγόλογο, αλλά περιεκτικό ραπόρτο, που απομένει να επαληθευτεί τις επόμενες ώρες και να ξεκινήσει, ως άλλη υπόθεση «εξαγορά Forthnet Νο2» αμέσως μετά τις εκλογές.

Λοιπόν . . .

 Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 


 K 
 α  λ  λ  λ  λ  ή  ή  ή  ή   ή    ή   ή   ή    

 Ψ 
η  η  η  
  φ   φ  φ  φ  φ  ο   ο   ο   ο  ο   ο   ο  


Ο κ. Ιωάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ και καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ξέρει ότι δεν έχει τον χρόνο με το μέρος του. Ακόμη κι αν ο Γιώργος Χουλιαράκης με τον Νίκο Παπά υπογράψουν στο πόδι ή στο υπηρεσιακό ή σε κάποιο τραπέζι κυλικείου [ μην το γελάτε έχω αποκλειστική φωτό και μάρτυρες ] την απαραίτητη ΚΥΑ για να υπάρξει η τυπική και ουσιαστική έγκριση του τιμήματος για τις συμβάσεις του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ ] ο χρόνος που έχει για να τελειώσει τις συμβάσεις και να τις αφήσει πεσκέσι στην επόμενη Διοίκηση είναι τραγικά ελάχιστος και ολέθρια πιεστικός για τέτοιες συμβάσεις που αμέσως μετά θα τις δουν με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο πάντες όλοι οι Καθηγητές και Δικηγόροι για να βρουν [ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ] το ελάχιστο πρόβλημα ακυρότητας.

Αν σήμερα, Παρασκευή και λίγες ώρες πριν κατέβουν τελείως «τα μολύβια κάτω», ο κ. Ιωάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ και καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, δεν του έρθει οι απαραίτητη ΚΥΑ αυτό που θα κάνει [ και κόβουμε τον παπα-γα(λ)λιάρικο λαιμό μας ] θα είναι να υπογράψει μονομερώς [?] τις συμβάσεις, αν και μπορεί να συνυπογράψουν οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι των ομάδων [ σίγουρα του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ ] που περιμένουν στο κινητό τους.

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην αφήσει «κάτι» για την επόμενη Διοίκηση που θα την περιμένει, κάνοντας «τικ-τακ», «τικ-τακ» για να σκάσει αυτό το «κάτι» στα μέσα Αυγούστου, όταν θα ξεκινάει το νέο Πρωτάθλημα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς από Δευτέρα η ΕΡΤ μπαίνει στο «μάτι του κυκλώνα», γιατί έχει μπλέξει χοντρά με τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα και δεν θα ξεπλέξει εύκολα. Όπως δεν θα ξεμπλέξει εύκολα η επόμενη Διοίκηση και ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος έχει να περάσει της ψυχής του τον τάραχο, γιατί δεν έχει μόνο τα αθλητικά δικαιώματα να λύσει

Και φυσικά θα περιμένουμε τις νομικές εξελίξεις από την προσφυγή του Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) από τις 26 Ιουνίου, ημερομηνία που λε΄γεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΠΑΟΚ. Το ίδιο αναμένεται ακι από την NOVA.

 Οπως καταλαβαίνετε, η μοίρα του παπαγάλ(λ)ου είναι
 να ασχολείται με "κάτι", που όλοι λένε ότι θα γίνει
 και μόνο ο παπα-γά(λ)λος λέει οτι  ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

Αυτά για το τέλος της διακυβέρνησης της «πρώτης φοράς αριστερά», όσον αφορά αυστηρά και μόνο στα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα.


 


Σχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !
<< αρχική < προηγούμενη 222 / 230 επόμενη > τελευταία >>