ICT plus
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

5/7/2019
Παπα-γά(λ)λος ΙΙ: Η «νάρκη» στο ραδιομέγαρο, οι μεθοδεύσεις Δρόσου για να δεσμεύσει την ΕΡΤ, ο «άγνωστος πόλεμος» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και η επόμενη μέρα.


Επιλέξαμε μία αφίσα του παλιού και καλού ελληνικού κινηματογράφου, αυτόν που εξωβελίστηκε από τους αριστερούς [ εντός πολλών εισαγωγικών που δεν βάζουμε ] διανοητές [ και εδώ εντός πολλών εισαγωγικών που δεν βάζουμε ] και έγινε πλήρως αποδεκτός από το κοινό με τεράστιες τηλεθεάσεις, όσες φορές κι αν παίζονται οι ταινίες του, για να ξεκινήσουμε το δεύτερο ραπόρτο του παπα-γά(λ)λου. Στον τίτλο βάλαμε "τον Αγνωστο Πόλεμο" και στην εικόνα του προλόγουτο "Κονσέρτο για πολυβόλα" για μία πλέρια εικαστική προσέγγιση.


Σήμερα, λόγω της ημέρας, έχουμε Παπα-γά(λ)λο Νο ΙΙ.
Και προχωράμε και ένα βήμα παραπάνω με τον Παπα-γά(λ)λο Νο ΙΙΙ Κ  α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α  α      

 Ε  Ε  Ε  Ε  λ   λ  λ  α  α  α  α  δ  δ  ά  ά  ά  ά  ρ   α   α  α  α  α 


Κ 
 α  λ  λ  η  μ  μ  μ  έ  ε  ε  ε  ε  ρ  α  α  α  α  α  α 
 α      

 Π  α  π  α  γ   α  λ  ι  ά  ά  α  ρ  η  δ  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ε  ς  ς  ς 


 K 
 α  λ  λ  λ  λ  ή  ή  ή  ή   ή    ή   ή   ή    

 Ψ 
η  η  η  
  φ   φ  φ  φ  φ  ο   ο   ο   ο  ο   ο   ο  


Τον τελευταίο μήνα όλη η αθλητική πιάτσα, η αγορά τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις μεθοδεύσεις της Διοίκησης της ΕΡΤ να υπογράψει συμβάσεις μετάδοσης αγώνων ποδοσφαίρου με ομάδες της SuperLeague [ με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αρχικά ] σε τιμές πολλαπλάσιες εκείνων που η Nova έχει συμφωνήσει με τις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Οι μεθοδεύσεις, καθώς ήδη έχει εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο που νομιμοποιούνται Δημόσιοι Φορείς και ΝΠΔΔ να δεσμεύσουν μακροχρόνια και με επαχθείς οικονομικούς όρους την επόμενη Κυβέρνηση και την επόμενη Διοίκηση της ΕΡΤ, έχουν προκαλέσει κύματα έντονων αντιδράσεων φορέων, πολιτικών και παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Καθώς δεν υπάρχουν πια οι θεσμικές προθεσμίες και απομένουν ελάχιστες ώρες πριν τις εκλογές η Διοίκηση της ΕΡΤ και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δρόσος μεθόδευσαν Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ για να δώσει την εντολή της υπογραφής των συμβάσεων στην Διοίκηση, ώστε να υπάρχει η τυπική θεσμική κάλυψη.

Από την άλλη πλευρά αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε ένδικο μέσο είναι και η πλευρά του Ολυμπιακού για να αντιμετωπίσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που προκαλεί η Διοίκηση της ΕΡΤ στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έπειτα από τη επικείμενη επισημοποίηση της συμφωνίας της κρατικής τηλεόρασης και του ΠΑΟΚ για τριετή συνεργασία έναντι 27 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ήδη σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο τόσο για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χειρισμών τους από την ΕΡΤ, όσο και για τη συμφωνία με την Superleague 2, αλλά και τις περσινές συμβάσεις που επεκτείνονται και τη νέα περίοδο Ο επίσημςο Ολυμπιακός ζητά να διερευνηθούν οι υποθέσεις ώστε αν προκύψουν ποινικές ευθύνες να αποδοθούν σε όσους εμπλέκονται.

Επίσης και η Ένωση Εργαζομένων της ΕΡΤ αναφέρθηκε σε ποινικές ευθύνες της Διοίκησης και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλοιό πίεσης προς την Διοίκηση της ΕΡΤ.

 Αυτά και συνέχεια στον παπα-γά(λ)λο Νο ΙΙΙΣχόλια αναγνωστών
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να κάνεις login !
Αν θέλεις να γίνεις μέλος κάνε κλίκ εδώ !

ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ

<< αρχική < προηγούμενη 2 / 230 επόμενη > τελευταία >>