ICT plus
Παρασκευή, 29 Μαίου 2020

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Δίνουμε λύσεις παραγωγικότητας και λειτουργικής συμμετοχής σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα στους "Εργαζομένους εν κινήσει". Συνέντευξη του κ. Alexander Nozdrin, Business Manager της Xerox για λύσεις λογισμικού


Συναντήσαμε τον κ. Alexander Nozdrin, οποίος είναι Business Manager της Xerox για λύσεις λογισμικού κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Είχαμε την δυνατότητα να ενημερωθούμε για τις νέες στρατηγικές κατευθύνσεις της Xerox στους τομείς της διαχείρισης και αξιοποίησης εγγραφων από τους "Εργαζόμενους εν Κινήσει", οι οποίοι αποτελούν μια μεγάλη ομάδα στις νέες επιχειρησιακές συνθήκες. Τις νέες εργασιακές συνθήκες, τις οποίες διαφοροποιουν και διαμορφώνουν το Cloud, οι mobile υπηρεσίες και άλλες νέες ψηφιακές τεχνολογίες.


    
Kύριε Nozdrin οι νέοι χώροι εργασίας έχουν εξελιχθεί για να καλύψουν τις ανάγκες ενός  εργατικού δυναμικού που είναι πάντα εν κινήσει και πάντα συνδεδεμένο. Σε αυτό το πλαίσιο, ποιες είναι οι καινούργιες προτάσεις και τεχνολογίες που μπορούν να προσφέρουν ενημερωμένες και χρήσιμες λύσεις;

Στη Xerox προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους «Εργαζόμενους εν κινήσει» να έχουν εύκολη πρόσβαση, να μπορούν να μοιραστούν, να εκτυπώσουν, να σκανάρουν και να διαχειριστούν έγγραφα ηλεκτρονικά και μη. Καταρχήν, προσφέρουμε ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου- το Docushare®. Οι χρήστες Docushare® μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα από οποιοδήποτε σημείο ανά τον κόσμο και μπορούν να δουλέψουν με τα αρχεία τους με τον ίδιο τρόπο που θα το έκαναν από το γραφείο τους.

Εγώ ο ίδιος είμαι ένας τυπικός «Εργαζόμενος εν κινήσει». Επειδή χρησιμοποιώ το Docushare® όταν ταξιδεύω, τα αρχεία είναι πάντα μαζί μου. Δεν χρειάζεται να τα κρατάω στον σκληρό μου, σε κάποιο CD ή  κάποιο στικάκι μνήμης, όπως έκανα στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για back up ή για την ασφάλεια των αρχείων. Το Docushare® δημιουργεί αντίγραφα αρχείων για εμένα και ελέγχει την πρόσβαση σε αυτά.

Φέτος παρουσιάσαμε επίσης δύο καινούρια προϊόντα για τους χρήστες φορητών συσκευών- το “Xerox Print Management and Mobility Suite” και το “Xerox Print Management and Mobility Service”.  Η πρώτη λύση  βασίζεται στην ύπαρξη server και προσφέρεται για τους εταιρικούς λογαριασμούς μας. Το δεύτερο προϊόν είναι ουσιαστικά λύση cloud μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Και οι δύο λύσεις συμβάλλουν στον έλεγχο της πρόσβασης σε εκτυπωτές και MFP και στην οργάνωση εύκολης εκτύπωσης και σάρωσης για τους "Εργαζομένους εν κινήσει". Επίσης, το MFP και οι εκτυπωτές μας έχουν υποδοχές cloud. Διαθέτουμε λοιπόν μια πλήρη σειρά προϊόντων για τους εργαζόμενους εν κινήσει, βοηθώντας τους να οργανώσουν την εργασιακή τους καθημερινότητα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

    Ποιό είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής των καινούργιων συστημάτων στα έσοδα των επιχειρήσεων, στην παραγωγικότητα και στην μεθοδική λειτουργία τους;

Όλες οι λύσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αποτελεσματικές. Ουσιαστικά βοηθάμε τις επιχειρήσεις και τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τις εργασιακές διαδικασίες, ώστε να γίνουν πιο παραγωγικοί και κατ’ επέκταση πιο ανταγωνιστικοί.

      Οσον αφορά στην Ψηφιακή Ασφάλεια, που πλέον αποτελεί προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση. Πώς θα μπορούσαν να προστατευτούν οι επιχειρήσεις και να διαβεβαιώσουν τους εργαζόμενους ότι δουλεύουν κάτω από απόλυτη ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων;

Η τεχνολογία μπορεί να εγγυηθεί «απόλυτη ασφάλεια» από μόνη της. Η ασφάλεια σίγουρα ξεκινάει από την εταιρική πολιτική ασφαλείας, και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει οι εταιρείες να κάνουν. Κάθε βήμα είναι πολύ σημαντικό, από την πρόσβαση των εργαζομένων στο γραφείο και στον εξοπλισμό του, μέχρι την καταστροφή των αρχείων. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες στις συσκευές μας για να προστατέψουμε τα ευαίσθητα αρχεία των πελατών μας. Πιστεύω ότι ο εξοπλισμός μας είναι ο πιο ασφαλής που χρησιμοποιείται στην αγορά. Έχουμε επίσης πολύ δυνατές και χρόνιες συνεργασίες με ηγέτες της αγοράς στην ασφάλεια αρχείων, όπως η  MacAffee® και η Cisco®.

Ποιες είναι οι δυνατότητες ενός πολυχρηστικού εκτυπωτή; Μπορούν να λειτουργήσουν σε τέλειο συγχρονισμό με άλλες συσκευές που οι χρήστες χρησιμοποιούν στην δουλειά; 

Κατά την γνώμη μου, οι καινούργιες μας συσκευές είναι πιο κοντά στις πλατφόρμες υπολογιστών που σκανάρουν και εκτυπώνουν στοιχεία από τα παραδοσιακά MFP. Οι δυνατότητες εξαρτώνται φυσικά από τις Εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει στην συσκευή σου. Περισσότερες Εφαρμογές- περισσότερες λειτουργίες, λιγότερες Εφαρμογές- λιγότερα λειτουργίες. Οι καινούργιες μας συσκευές ακολουθούν την ίδια αρχή. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να διαβάσεις τα νέα στο κινητό σου, ανοίγεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο Ίντερνετ και αν θέλεις να διαβάσεις τα νέα στην συσκευή Xerox® ConnectKey®, ανοίγεις την Εφαρμογή του Ίντερνετ. Άρα το να δουλεύεις με τις συσκευές μας είναι το ίδιο με το να δουλεύεις με μια άλλη κινητή συσκευή.

Οι συσκευές Xerox® ConnectKey® είναι καλά συνδεδεμένες με βάση τις υποδομές Πληροφορικής γραφείου και τις προσωπικές σας συσκευές. Για παράδειγμα, το κινητό σου μπορεί να ενημερώσει τη συσκευή ConnectKey® για το ποιος είσαι και η συσκευή θα φανεί μόνο στις εφαρμογές και στην οθόνη του περιβάλλοντος χρήστη. Κάποιος άλλος χρήστης θα δει απλά τις Εφαρμογές και μπορεί να πρέπει να έχει διαφορετικές λειτουργίες ConnectKey®.

Αυτός είναι ένας πολύ βολικός και ασφαλής τρόπος εργασία επειδή μπορούμε να κρύψουμε κάποιες σημαντικές λειτουργίες από ανεπιθύμητους χρήστες. Το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης σε θέση να ελέγχει εξ αποστάσεως τη σάρωση σας από τη συσκευή ConnectKey® ή να σας βοηθήσει να εκτυπώσετε τα προσωπικά σας αρχεία από την συσκευή. Έτσι, ο προσωπικός σας βοηθός - το κινητό τηλέφωνο - και ο βοηθός σας το Workplace - ConnectKey® - είναι τέλεια συνδεδεμένοι και μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται για να σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρηγορότερα τις καθημερινές σας εργασίας.

ictplus.grΣύντομο Βιογραφικό του κ. Alexander Nozdrin  
Ο Alexander Nozdrin είναι Business Manager της Xerox για λύσεις λογισμικού. Από το 2006 μέχρι και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη τοπικών αγορών σε περισσότερες από 30 χώρες, έχοντας διεξάγει αναλύσεις για τις αγορές περιοχών όπως η Ινδία, η Ρωσία, η Ανατολική Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Αφρική.

Κατά το διάστημα αυτό, διαμόρφωσε και υλοποίησε τη στρατηγική μάρκετινγκ της Xerox για κάθε περιοχή, με αποτέλεσμα την επίτευξη ετήσιας αύξησης κατά 12% για τα προϊόντα λογισμικού και μεγάλη άνοδο των πωλήσεων ανά έτος για όλες τις σειρές προϊόντων. Στο παρελθόν, διετέλεσε Product Manager στη Xerox Ρωσίας για τις έγχρωμες και Wide Format λύσεις της Xerox.

Μεταξύ άλλων,  ο Alexander Nozdrin έχει βραβευτεί δύο φορές από τη Xerox  (Exceptional Business Results) και  έχει κάνει την εμπορική ανάπτυξη σε 11 προϊόντα hardware και software. Ακόμη, έχει σχεδιάσει και διοργανώσει περισσότερες από 15 σημαντικές εμπορικές εκθέσεις και έχει βραβευτεί πολλές φορές για την εξαιρετική διαχείρισή τους.

O Alexander Nozdrin, είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Επιχειρήσεων και Οικονομικών στη Μόσχα (AIBEC), έχοντας σπουδάσει μάρκετινγκ, διαχείριση πωλήσεων, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση έργων και στρατηγικό μάρκετινγκ. Επίσης είναι κάτοχος Master Electronic Engineering & System Design, Εlectronic Systems & Software Εngineering.